Ελληνάκο κοιμήσου εσύ και πλήρωνε την 9 πιο ακριβή βενζίνη στον κόσμο ανάμεσα σε 130 χώρες – Φώτο ντοκουμέντο

spot_imgspot_img

Η Ελλάδα είναι μία χώρα που προφανώς πάσχει από λαό. Αλλά ότι τραβάει ο ελληνικός λαός του αξίζουν στο 100%. Από την στιγμή που ψηφίζουν κάποιοι μόνο με το πολιτικός τους συμφέρον και οι περισσότεροι δεν πάνε ποτέ στην κάλπη τότε όσο και να φτωχαίνει αυτός ο λαός του αξίζει μήπως και ξυπνήσει κάποια στιγμή.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η Ελλάδα με μισθούς πείνας έχει την 9η πιο ακριβή βενζίνη στον πλανήτη. Ναι καλά διαβάζετε την 9η πιο ακριβή βενζίνη στον πλανήτη γη. Και όλα αυτά γιατί πρέπει να έχουμε ένα σωρό φόρους πάνω στην βενζίνη ώστε να χρηματοδοτείται αυτό το άχρηστο πολιτικό σύστημα μαζί και τα πολιτικά τους τσιράκια.

Δείτε τις φωτογραφίες με τις τιμές της βενζίνης παγκοσμίως. Και φωνάξτε δυνατά Ζήτω ο Μητσοτάκης και μη δω κανένα να γκρινιάζει. Να πάτε στην κάλπη και να ψηφίσετε κάτι όταν δεν πας βοηθάς το πρώτο κόμμα δίνοντάς τους τυφλή ψήφο. Αλλιώς βγες στον δρόμο να φωνάξεις η απλά σκάσε και πλήρωνε.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η Ελλάδα σύμφωνα με το globalpetrolprices.com που καταγράφει την παγκόσμια μέσω όριακή στάθμη τιμών σε όλο τον κόσμο, ότι η Ελλάδα μάλλον είναι και η 9 πιο πλούσια χώρα.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.


spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img