Η Αμερική αποδέχεται τα κατεχόμενα ως ξεχωριστή χώρα – Ο Μητσοτάκης λέει σε όλα ναι και ακόμα νομίζει πως κάνει πολιτικής

spot_imgspot_img

Μέσα σε μόλις 10 ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να κάνει την Τουρκία πανίσχυρη διπλωματικά, να καταστρέψει όλη την ελληνική οικονομία. Να κάνει την Αμερική να αναγνωρίσει έμμεσα και δια στόματος Βικτώρια Νούλαντ τα κατεχόμενα της Κύπρου ως ξεχωριστό κράτος. Και να κάνει εχθρό την Ρωσία.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε όλα αυτά το κυβερνητικό αφήγημα από τα Συστημικά και κυβερνητικά ΜΜΕ ότι η Τουρκία θα διαλυθεί κατέρρευσε. Και φυσικά πως η Ελλάδα είναι με την σωστή μεριά της ιστορίας. Ενώ ταυτόχρονα σήμερα έφερε δύο ναζιστές μέσα στην ελληνική βουλή και τους χειροκροτούσαν όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Εχθές η Βικτώρια Νουλάντ η οποία ήταν απεσταλμένη από το Αμερικανικό Κονγκρέσο σε επίσκεψη διπλωματικού σκοπού στα κατεχόμενα είπε την έκφραση πως «τώρα θα πάω στο βορρά εννοώντας τα (κατεχόμενα ή αλλιώς το ψευδοκράτος) και θα περάσω λίγο χρόνο με τον Πρόεδρο Τατάρ και θα του μιλήσω για τη συνεχή στήριξη των ΗΠΑ στις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού κατά ένα δικοινοτικό τρόπο, όπως πάντοτε υποστηρίζουμε διαχρονικά».

Στο σημείο αυτό η διπλωμάτης Βικτώρια Νουλάντ αποκάλυψε την επίσημη θέση της Αμερικής εδώ και χρόνια κάτι που διστάζουν να κάνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις και κρύβονται κάτω από το “yes sir” σε κάθε κρίσιμη στιγμή για την χώρα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η αναφορά της σε «Πρόεδρο Τατάρ» ήταν λανθασμένη, η κα. Νούλαντ είπε πως ήταν ένα λάθος και απολογήθηκε, αποκαλώντας τον Τουρκοκύπριο κατοχικό ηγέτη «κ. Τατάρ».

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο αυτό έγινε ακόμα χειρότερο διότι δεν επέλεξε να βγάλει τον όρο ηγέτης και δεν άλλαξε την επίσημη θέση της Αμερικής που κάνει λόγο για “δικοινοτικό τρόπο, όπως πάντοτε υποστηρίζουμε διαχρονικά”

Η Νούλαντ διασπείρει αντιαμερικανισμό και εξυπηρετεί απροκάλυπτα τα τουρκικά συμφέροντα. Γιατί τη στείλατε στην περιοχή; Για να τα κάνει μπάχαλο; Το ελληνοεβραϊκό λόμπι πώς επιτρέπει αυτήν την κατάσταση;

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img