Scoops.gr

Η Ελλάδα στο έλεος των ληστών ποιος είναι ο μόνος τρόπος στο να τους αποτρέψετε να εισβάλουν στο σπίτι σας και την περιουσία σας

Τους τελευταίους μήνες έχει σημειωθεί ραγδαία αύξηση στις ληστείες και τις διαρρήξεις σπιτιών. Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία του 2021 και 2022 έχουν αυξηθεί σε απίστευτα πραγματικά όρια οι αυθόρμητες και βιαστικές διαρρήξεις αλλά και η εγκληματικότητα. Επίσης έχουν σημειωθεί περισσότερες διαρρήξεις κλοπές αυτοκινήτων και ληστείες σε καταστήματα από ποτέ με τον αριθμό να ξεπερνάει το συνολικό αριθμό του 2020 μόλις στο πρώτο τετράμηνο του 2022. Μάλιστα το σύνολο των ληστειών σήμερα είναι περισσότερες από 150.000 νούμερο που είναι μεγαλύτερο με τις ληστείες και τις διαρρήξεις του 2018 και 2019 μαζί.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο υπάρχει μία διαπίστωση που είναι πολύ σημαντική για τους πολίτες που δεν θέλουν να είναι θεατές και δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωπη με την σύγχρονη λαίλαπα ή με ανεπιθύμητους κακόβουλους επισκέπτες μέσα στην περιουσία τους και την οικογένειά τους, διακινδυνεύοντας ακόμα και με την ζωή τους. Έχει παρατηρηθεί ότι οι επιχειρήσεις και τα σπίτια που διαθέτουν σύγχρονες κάμερες ασφαλείας μειώνουν τις πιθανότητες να γίνουν στόχοι διάρρηξης εώς και 98%. Από τις περισσότερες διαρρήξεις, κλοπές αυτοκινήτων και ληστείες μόλις το 2% ήταν αυτό που δέχθηκε επίθεση παρόλο που είχε κάμερες στο σπίτι του και μόλις του, με το ποσοστό να μειώνεται ακόμα περισσότερα για τα σπίτι που είχαν περισσότερες από μία κάμερες.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Ένα ακόμα στοιχείο είναι η κάμερες σε γειτονικά σπίτια. Οι κλέφτες και οι διαρρήκτες γνωρίζουν πολύ καλά το νομικό σκέλος και αυτός είναι ο λόγος που δεν διστάζουν να μπουν στο σπίτι σας ακόμα και αν ο γείτονάς σας έχει 15 κάμερες και καλύπτει και το σπίτι σας. Ακόμα και αν ο γείτονας έχει κάμερες εσείς αν πέσετε θύμα ληστείας ή διάρρηξης παρόλο που μπορείτε να πάτε το υλικό στην αστυνομία ακόμα και αν βρεθεί ο ληστής μπορεί να αφεθεί ελεύθερος από τον εισαγγελέα και να σας ζητήσει σε κάποιες περιπτώσεις και αποζημίωση . Αν κάνετε χρήση υλικού από άλλον ιδιοκτήτη είανι σαν να κλέβετε για δική σας χρήση πρωσικά δεδομένα και ναι όσο περίεργο και να σας φαίνεται ο ληστής του σπιτιού σας μπορεί να βρεθεί νομικά από πάνω σας γιατί πολύ απλά το υλικό των καμερών δεν ήταν δικό σας και του σπιτιού σας αλλά του γείτονα. Συνεπώς γι αυτό βλέπουμε πολλές ληστείες από κάμερες ασφαλείας γειτόνων. Άρα με λίγα λόγια ακόμα και όλο το τετράγωνο αν έχει κάμερες όχι ο ληστής που έχει βάλει στο μάτι το σπίτι σας δεν θα σταματήσει αν δεν έχετε δικές σας κάμερες γιατί πολύ απλά ξέρει τι θα ακολουθήσει ακόμα και να τον συλλάβουν μετά την ληστεία και όχι αυτοφώρω, πράγμα δύσκολο.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Οι κάμερες που μπορεί να παρέχουν αυτή την στιγμή την μέγιστη ασφάλεια είναι οι κάμερες που διαθέτουν κίνηση, άμεση ειδοποίηση, νυχτερινή λήψη ήχο με μικρόφωνο και ηχείο ενσωματωμένο συναγερμό και φυσικά απόλυτη διαχείριση όπου και να βρίσκεστε από κινητά τάμπλετ και υπολογιστές. Φυσικά το κόστος δεν είναι και μικρό γι αυτό και σας προτείνουμε τις κάμερες που εμπιστευόμαστε στα σπίτια μας και τα γραφεία μας εδώ και 3 χρόνια και έχουν κατακτήσει την Ελληνική και Κυπριακή αγορά με περισσότερες από 50.000 πωλήσεις στο σύνολό τους. Η κάμερες ασφαλείας πλέον είναι για τα καλά στην ζωή μας και είναι ίσως η καλύτερη επένδυση ασφάλειας που χρειάζεστε αν αγαπάτε και σέβεστε την περιουσία σας και την οικογενειακή σας γαλήνη.

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα παρακάτω μοντέλα που πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια και θα διασφαλίσετε την προστασία σας σχεδόν στον απόλυτο βαθμό.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα με τους δύο φακούς και φοβερό ζούμ

Μπορείτε να δείτε εδώ κάμερα με μπαταρία εντελώς ασύρματη ακόμα και για το αμάξι σας

Exit mobile version