Η Γερμανία μπλέκει την Ευρώπη στον πόλεμο με δική της πρωτοβουλία

spot_imgspot_img

Με δική της πρωτοβουλία και χωρίς να ρωτήσει την ΕΕ η Γερμανία ανακοίνωσε ότι θα συνδράμει πολεμική βοήθεια στην Ουκρανία. Παρόλο που ο Ρώσος πρόεδρος είχε διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα γίνει αποδεκτή καμία βοήθεια από όπου και αν προέρχεται και δεν θα μείνει αναπάντητη. Η Γεμρανία φαίνεται να αδιαφορεί για τις απειλές πολέμου της Ρωσίας αλλά και για την τύχη της Ευρώπης παίρνοντας μία μονομερή απόφαση χωρίς να ρωτήσει τους εταίρους της σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Πριν λίγο ανακοίνωσε ότι θα στείλει 400 αντιαρματικά ρουκετοβόλα RPG γερμανικής κατασκευής μέσω Ολλανδίας. Την απόφαση πρίν περίπου μισή ώρα την ενέκρινε η Γερμανική κυβέρνηση. Την είδηση την έφερε στο φως το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa) το οποίο επικαλείται κυβερνητικό αξιωματούχο.

Η απόφαση αυτή συνιστά ανατροπή της μέχρι τώρα πολιτικής του Βερολίνου περί απαγόρευσης αποστολής θανατηφόρων όπλων σε περιοχές κρίσης. Και φέρενει την Ευρώπη πριν την πύλη ενός γενικευμένου πολέμου.

Φαίνεται ότι στην συγκεκριμένη απόφαση ο μόνο πρωθυπουργός που συμφωνεί χωρίς όρους και χωρίς επιφυλάξεις στην απόφαση αυτή είναι μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ όλοι οι υπόλοιποι ηγέτες της ΕΕ διατηρούν τι επιφυλάξεις τους.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img