Η Κοροϊδία της δύσης στην Ελλάδα εδώ και μισό αιώνα και ο υποτακτικός Μητσοτάκης χορεύει όπως θέλουν

spot_imgspot_img

Είναι φανερό ότι η δύση ψάχνει ηγέτες μαριονέτες που στο τέλος τους εγκαταλείπει και μαζί τους εγκαταλείπει και τους λαούς που πίστεψαν στην δήθεν ομπρέλα προστασίας που θα τους παρέχει η ένταξή τους στο ΝΑΤΟ ή την ΕΕ. Το ίδιο ακριβώς συνέβη τις τελευταίες δύο μέρες με την Ουκρανία και τον Πρόεδρό της Ζελένσκι.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η χώρα μας μάλιστα ακόμα και σήμερα φαίνεται ότι ξεχνάει πολύ γρήγορα τα ιστορικά γεγονότα στην Κύπρο το 1974 με την Τουρκία να κάνει εισβολή εκεί και να βρίσκετε ακόμα και σήμερα. Μάλλον ξεχνάνε τα γεγονότα στα Ίμια και τις προκλήσεις με τις έρευνες της Τουρκίας στο Αιγαίο το φετινό καλοκαίρι.

Προφανώς η Δύση έχει επιλεκτική δράση και επιβάλει κυρώσεις μόνο κατά το δοκούν μη διατηρώντας τις ίδιες αξίες και τις ίδιες αρχές υπερασπιζόμενη τους συμμάχους της όπως η χώρα μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την μεριά του εξυπηρετώντας πλήρως όλους τους σκοπούς της δύσης δείχνοντας ότι είναι το καλό παιδί μπλέκει την χώρα μας χωρίς να μας ρωτήσει τον λαό της χώρας μας αν θέλει να επιβάλει κυρώσεις στην Ρωσία και να εμπλακεί η χώρα μας σε μία διαμάχη που δεν την αφορά.

Μάλλον ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα γεγονότα της Κύπρου και την αδράνεια της δύσης στην Τουρκία εδώ και 100 χρόνια περίπου δεν θα ζούσε στην Ελλάδα αλλά σε κάποια Γαλλία που θα έκανε αντίσταση από εκεί και μάλλον δεν θα έβλεπετε τότε όπως και πέρσι παραβιάσεις του διεθνή δικαίου.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img