Η κυβέρνηση πολεμάει τον covid-19 δίνοντας και άλλα εκατομμύρια στα κανάλια για πολλοστή φορά μέσα σε 5 μήνες

spot_imgspot_img

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι μία πανδημία και ένας θανατηφόρος υιός όπως ο covid-19 καταπολεμάτε δίνοντας εκατομμύρια συνεχώς στα κανάλια.

Η κυβέρνηση και ο κύριος Πέτσας γνωρίζει καλά ότι τα κανάλια παίζουν το σημαντικότερο ρόλο στην καταπολέμηση μίας πανδημίας και ο λόγος που τροφοδοτεί συνεχώς τον ΣΚΑΙ, τον Αnt1, τoν Αlpha και την παρέα τους είναι ξεκάθαρα η προστασία των πολιτών και της κοινωνίας.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live και δεν έχει συνδρομές

Τι κι αν η Ελλάδα έχει παμπάλαια και σχεδόν παροπλισμένα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που μεταφέρουν τους πολίτες σαν παστές σαρδέλες. Τι κι αν δεν έχουμε φτιάξει νέες ΜΕΘ, τι κι αν δεν έχουμε προσλάβει ούτε έναν γιατρό και δεν έχουμε κάνει ούτε ένα νέο ειδικό νοσοκομείο για τις ανάγκες της πανδημίας.

Ο σκοπός είναι η ενημέρωση και η τροφοδοσία εκατομμυρίων στα κανάλια εθνικής εμβέλειας εκ νέου με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση 840/2020 η οποία έχει δημοσιευθεί στην “Εφημερίδα της Κυβερνήσεως”.

Αυτό είναι το κουτί που δείχνει τα πάντα Live και δεν έχει συνδρομές

Ακόμα 2.000.000 ευρώ δωράκι στα κανάλια για να εξυπηρετούν την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης σε μία χώρα που υποτίθεται ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι τα fake news άσχετα αν όλη η υπόλοιπη ενημέρωση είναι απόλυτα κατευθυνόμενη.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img