Η Ουγγαρία βάζει στην θέση την ΕΕ και πάει καθαρά με Ρωσία για το εθνικό της συμφέρον

spot_imgspot_img

«Οι Βρυξέλες δεν έχουν κανέναν ρόλο στις προμήθειες φυσικού αερίου της χώρας» Είναι η καθαρή δήλωση του Βίκτορ Όρμπαν μετά την θριαμβευτική νική του στις εκλογές της Ουγγαρίας μόλις πριν από 3 ημέρες με 53,4%.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μετά από την θριαμβευτική επανεκλογή του στην Ουγγαρία, ο Βίκτορ Όρμπαν, δηλώνει έτοιμος να πληρώσει σε ρούβλια το ρωσικό φυσικό αέριο. «Θα πληρώσουμε σε ρούβλια αν μας το ζητήσουν οι Ρώσοι» δήλωσε χαρακτηριστικά αφήνοντας εντελώς έξω από τις εθνικές τους θέσεις την ΕΕ και την Κομισιόν.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, Πίτερ Ζιάρτο είχε δηλώσει νωρίτερα την Τετάρτη ότι οι Βρυξέλες δεν είχαν κανέναν ρόλο να παίξουν στις προμήθειες φυσικού αερίου της χώρας του από τη Ρωσία, που πραγματοποιούνται με ένα διμερές συμβόλαιο μεταξύ της Gazprom και της κρατικής εταιρείας ενέργειας της Ουγγαρίας.

Η Ουγγαρία είναι και επισήμως η πρώτη χώρα που έχει φιλορωσική κατεύθυνση κλονίζοντας έτσι την ΕΕ και την ενιαία απόφαση που καλούνται να πάρουν οι ηγέτες της ΕΕ για το ενεργειακό πρόβλημα.

Επίσης δείχνει σε όλη την Ευρώπη και τον δυτικό κόσμο ότι τις αποφάσεις για τα κράτη τις παίρνουν οι εκλεγμένοι ηγέτες και όχι άλλοι γι αυτούς όπως συνηθίζεται να κάνουν στην Ελλάδα οι Μητσοτάκηδες και οι Τσίπρες. Και πως κανένας δεν πρέπει να επεμβαίνει σε αποφάσεις που επηρεάζουν τα εθνικά συμφέροντα μίας χώρας.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό ότι Βίκτορ Όρμπαν είχε εξ αρχής ξεκαθαρίσει ότι για την Ουγγαρία θα αποφασίζει η κυβέρνηση της Ουγγαρίας και όχι η ΕΕ ή το ΝΑΤΟ χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης με τον λαό της Ουγγαρίας να τον εμπιστεύεται με τεράστια διαφορά.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img