Η σφαγή του αιώνα

spot_imgspot_img

Φωτιά έβαλε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα μετά την νίκη του Άρη επί του Παοκ. Πριν το ντέρμπι οργίαζαν οι φήμες για συνομιλίες μεταξύ των 2 πρόεδρων Μαρινάκη και Καρυπίδη. Μάλιστα ο Καρυπίδης έταξε και μεγάλο πριμ σε περίπτωση νίκης. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι ποτέ ο πρόεδρός του μέχρι σήμερα δεν έθεσε ξεκάθαρο στόχο κάποιον τίτλο και δεν έχει κάνει ποτέ όσα χρόνια και αν είναι πρόεδρος μεταγραφές που να δείχνουν ότι τον διεκδικεί.

Αυτή είναι η καλύτερη κάμερα ασφαλείας

Βράζουν στα γραφεία της Τούμπας μετά την σφαγή της Κυριακής ξυπνήσανε αναμνήσεις από διαιτησίες άλλων εποχών όπου η παράγκα έκανε ότι ήθελε. Μετά την φιλική ήττα από τον Ολυμπικακό ο Άρης πήρε μια νίκη σε έναν αγώνα με πολλές αμφισβητούμενες και περίεργες φάσεις υπέρ του και μάλιστα το πέναλτι που του καταλογίστηκε ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

Ο Διαιτητής του αγώνα μάλιστα δεν πήγε καν στο V.A.R να δει την φάση. Ο Πάοκ συνέχισε να πιέζει για να βρει το γκολ της ισοφάρισης και θα το έβρισκε με τον ίδιο τρόπο από τα 11 βήματα αλλά ο Ο Ολλανδός διαιτητής Ναϊχάους έκανε για άλλη μια φορά τα στραβά μάτια και μάλιστα όχι μόνο δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου αλλά χάρισε και την κόκκινη κάρτα στον κεντρικό αμυντικό του Άρη BENALOUANE ο όποιος έσπρωξε τον Γιαννούλη μπροστά στα μάτια του.

Ο Πάοκ προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να κάνει την ανατροπή αλλά η κούραση ήταν εμφανής από τους συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

*Το πιο θλιβερό είναι ότι η παράγκα του ελληνικού πρωταθλήματος συνεχίζει να υπάρχει και βάζει όλο και περισσότερες ομάδες στο άρμα της.

Αυτή είναι η καλύτερη κάμερα ασφαλείας

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img