Έκτακτο: H Τουρκία βγάζει ερευνητικό ξεκινάει επέλαση στο Αιγαίο και ο Μητσοτάκης παρακαλάει για συνομιλία με Ερντογάν

spot_imgspot_img

Η Τουρκία φαίνεται ότι είναι η μεγάλη κερδισμένη από τον πόλεμο Ουκρανίας – Ρωσίας και ειδικά με την ανόητη και επικίνδυνη συμπεριφορά από την Ελληνική μεριά και ειδικά του Κυριάκου Μητσοτάκη που έσπευσε πρώτος πρώτος να καταδικάσει την Ρωσία και να πάει αμέσως απέναντι.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η Τουρκία και ο Ερντογάν γνωρίζοντας καλά το ανατολίτικο παζάρι και χωρίς να λειτουργήσει σαν υποτακτικός όπως έκανε η Ελληνική ηγεσία στο ΝΑΤΟ είπε όχι στις κυρώσεις και κράτησε ανοιχτή την πόρτα επικοινωνίας στην Ρωσία.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δίνει στην Τουρκία ένα πλεονέκτημα στην περιοχή της Μεσογείου και σήμερα με ανακοίνωσή της θέλει να το εξαργυρώσει στο έπακρο. Πριν λίγο ανακοίνωσε ότι θα βγάλει ερευνητικό πλοίο στην Μεσόγειο και το Αιγαίο που θα φτάσει μέχρι τον Βόλο και τον Πειραιά.

Την ώρα που η Τουρκία ανακοίνωνε ότι θα κάνει επέλαση στο Αιγαίο ο Έλληνας πρωθυπουργός έλεγε στην ελληνική βουλή ότι είναι ανοιχτός σε συνομιλίες με τον Τούρκο πρόεδρος με ύφος επαίτη που δείχνει ότι μάλλον έχει καταλάβει το κακό που έκαναν οι αποφάσεις του τις τελευταίες μέρες. Εκτελώντας μόνο τις εντολές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Την ίδια στιγμή ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης έγινε ο περίγελος σε όλο το διεθνή με την συμπεριφορά του με ομιλία στην οποία εμφανιζόταν μεθυσμένος.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img