Ιταλός πρώην βουλευτής και Ιατρός λέει ότι οι πολιτικοί παίρνουν πλαστό εμβόλιο και πως του το πρότειναν να το κάνει (Bίντεο)

Mία καταγγελία που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον λαό της Ιταλίας έκανε ο Ιταλός ψυχίατρος και πρώην βουλευτής και Γερουσιαστής για δύο κοινοβουλευτικές περιόδους Αλεσάντρο Μελούτσι. Υποστήριξε ανοιχτά ότι οι πολιτικοί εμβολιάζονται με ψεύτικα εμβόλια placebo και όχι με τα κανονικά που κάνει όλος ο απλός λαός.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Σε μια καταγγελία-σοκ προχώρησε ο Ιταλός ψυχίατρος, Αλεσάντρο Μελούτσι, καθώς υποστήριξε πως οι πολιτικοί εμβολιάζονται με πλαστά εμβόλια. Η εκδήλωση που έκανε τις σοκαριστικές δηλώσεις ο Αλεσάντρο Μελούτσι ήταν με θέμα την “Ενεργή Υγεία” στον Άγιο Μαρίνο και μάλιστα ακριβώς τα λόγια του ήταν τα εξής: «Στους πολιτικούς και VIP τα εμβόλια είναι πλαστά (placebo – πλασέμπο = εικονικό φάρμακο), μου το έχουν προτείνει και σε μένα…».

Μάλιστα ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι του έχει προταθεί να κάνει και αυτός εμβόλιο placebo και όχι το κανονικό αλλά αρνήθηκε γενικά να κάνει το εμβόλιο.

Μεταξύ άλλων είπε επίσης «Από μια συγκεκριμένη κοινωνική σφαίρα και πάνω, χορηγούνται πλαστά εμβόλια. Μόνο ο “λαουτζίκος” πρέπει να είναι ως ινδικό χοιρίδιο για γεννετικούς ορούς που δεν προκαλούν κανένα όφελος, όπως στο Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά μέχρι σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση χιλιάδες θάνατοι και σχεδόν δύο εκατομμύρια με παρενέργειες εκ των οποίων το 50% σοβαρές παρενέργειες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε.».

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Ο Αλεσάντρο Μελούτσι, τονίζει επίσης: «Αυτή η πρακτική είναι πρωτοφανούς σοβαρότητας, με ποινικές κατηγορίες, αφού αυτές οι “προνομιούχες ομάδες” γνώριζαν ότι λάμβαναν το εικονικό φάρμακο με τη βεβαιότητα ότι θα γλιτώσουν από τυχόν αρνητικές επιπτώσεις ή ακόμα και θάνατο.

Αλλά ακόμη πιο σοβαρό είναι ότι αυτές οι προνομιούχες ομάδες χωρίς να έχουν δοκιμάσει το πειραματικό εμβόλιο στο σώμα τους βγαίνουν στην τηλεόραση για να καθησυχάσουν τους πολίτες ότι το εμβόλιο είναι “ασφαλές και αποτελεσματικό”, επειδή το έκαναν (πλασματικά), εγκρίνοντας έτσι την υιοθέτηση του διακριτικού “πράσινου πάσο” (Green pass) την οποία σίγουρα κατέχουν. Θέματα για τα οποία η δικαστική εξουσία οφείλει να ερευνήσει σε βάθος και ευρύ φάσμα».

Οι ισχυρισμοί του Αλεσάντρο Μελούτσι φέρνουν θύελλα αντιδράσεων στην Ιταλία με τον ιατρικό σύλλογο να απειλεί πως θα του πάρει την άδεια και τον γενικό Εισαγγελέα της Ιταλίας να τον ενγκαλεί για αποδείξεις.

Oι καταγγελίες αυτές έχουν σοβαρότατες επιπτώσεις και θα πρέπει να θορυβήσουν και τις εγχώριες αρχές.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here