Κάμερα ασφαλείας καταγράφει αρκούδα να μπαίνει σε σπίτι στην Κοζάνη

spot_imgspot_img

Ένα απίστευτο περιστατικό αντίκρισε στο κινητό του ένας πολίτης από την Κοζάνη που είδε μία αρκούδα να εισβάλει στο σπίτι του. Μόλις η Αρκούδα έφτασε στο παράθυρο της πίσω αυλής στο πατρικό του σπίτι, τότε η κάμερα έστειλε μία άμεση ειδοποίηση στο κινητό του χτυπώντας alarm με την ειδοποίηση ότι εντόπισε κίνηση στο οπτικό της πεδίο. Την στιγμή εκείνη ο άνθρωπος άνοιξε αμέσως το κινητό του ώστε να δει Live τι συμβαίνει στο σπίτι μήπως και αποτρέψει τους δράστες μέσω των φωνητικών εντολών και εκφοβισμού που έχει την δυνατότητα να κάνει από την κάμερα.

Έκπληκτος αντίκρισε μία αρκούδα να εισβάλει στο σπίτι του και μάλιστα αρκετά αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει. Παρόλο που η ανησυχία του για λίγα δευτερόλεπτα ήταν τεράστια μόλις είδες την αρκούδα εφησυχάστηκε αμέσως ξέροντας ότι δεν μπήκε κάποιος κλέφτης μέσα στο σπίτι του. Όπως ανέφερε ο ίδιος στον λογαριασμό τους στο fb αν δεν είχε την κάμερα να δει ότι ήταν αρκούδα σίγουρα θα καλούσε την σήμανση αι θα έκανε καταγγελία για ληστεία από την αναστάτωση που είχε το σπίτι.

Μάλιστα ο άνθρωπος έστειλε συγχαρητήρια στην εταιρεία που αγόρασε την κάμερα με την εταιρεία να του κάνει δώρο ακόμα 2 κάμερες ώστε να έχει σε όλο το σπίτι του. Η συγκεκριμένη κάμερα πωλείται στην Ελληνική αγορά από την Lamazi και μπορείτε να την βρείτε εδώ
Τα χαρακτηριστικά της κάμερας αυτής είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακά αφού έχει έναν φακό 5MP με πολύ καλή ευκρίνεια Fhd και νυχτερινή λήψη έγχρωμη αλλά και IR. Έχει καταγραφή ήχου, έχει ηχείο και μικρόφωνο, ειδοποιεί άμεσα το κινητό του διαχειριστεί με alarm call και δεν της ξεφεύγει πραγματικά τίποτα. Ακολουθεί την κίνηση σε όλο το εύρος της και μπορεί να παρακολουθήσει ταυτόχρονα μέχρι και 4 άτομα.

Είναι πραγματικά από τις καλύτερες κάμερες της αγοράς σε απίστευτη τιμή με μόλις 79 ευρώ.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img