Καταστράφηκε φέτος ο Ελληνικός τουρισμός σε Χαλκιδική, Ιόνιο και Βόρειο Αιγαίο με τις κινήσεις Μητσοτάκη ζημία 500.000.000 ευρώ

spot_imgspot_img

Με ευθύνη Μητσοτάκη πάει περίπατο ο φετινός τζίρος του τουρισμό από τους Ρώσους τουρίστες με τις αποφάσεις που έχει πάρει αυτός και η κυβέρνησή του. Φαίνεται πως ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει ως βασική προτεραιότητα να είναι αρεστός στους Ευρωπαίους ηγέτες και το ΝΑΤΟ παρά απέναντι στον λαό του.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Με τις κινήσεις και τις κυρώσεις που έχει εφαρμόσει κλείνοντας την πόρτα σε κάθε διπλωματική λύση στην Ρωσία στέρησε από τον φετινό τουρισμό περισσότερο από μισό δις ευρώ.

Για ακόμα μία φορά οι οικονομική ζημία που θα υποστούν οι Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού κυρίως σε Χαλκιδική, Βόρειο Αιγαίο και Ιόνιο που ήταν οι βασικοί προορισμοί των Ρώσω τουριστών. Περισσότεροι από 3.000.000 τουρίστες από την Ρωσία φέτος δεν θα έρθουν στην χώρα μας εξ αιτία των αποφάσεων μίας κυβέρνησης που μόνο στόχο έχει να είναι επικοινωνιακά αρεστή στους προϊστάμενούς της.

Μάλιστα αν υπολογίσει κανείς ότι αυτά τα ποσά θα οδηγηθούν στην Τουρκία που κράτησε ποιο ώριμη και ανοιχτά διπλωματική στάση η ζημία είναι διπλή. Και αν μέσα σε όλα αυτά συνυπολογίσει κάποιος ότι αυτό το εμπάρκο των Ρώσων τουριστών θα κρατήσει 5χρόνια τότε τα νούμερα είναι απογοητευτικά.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img