Αντιδρούν οι Έλληνες πόντιοι που έχουν καταγωγή από Ρωσία στην χώρα μας κατά Μητσοτάκη και των αποφάσεών του

spot_imgspot_img

Απέναντι του Έλληνα πρωθυπουργού είναι οι Έλληνες πόντιοι με καταγωγή από την Ρωσία μετά και τις τελευταίες αποφάσεις του Έλληνα πρωθυπουργού κατά της Ρωσίας χωρίς να ρωτήσει το κοινοβούλιο και χωρίς να υπολογίσει τα συμφέροντα της χώρας μας.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Χαμός έχει επικρατήσει στα social media με χιλιάδες Έλληνορώσους που ξεμπροστιάζουν τα Μητσοτακικά ΜΜΕ που κάνουν στιγμή προπαγάνδα διασπείροντας fake news που δείχνουν και λένε ποια είναι η αλήθεια. Αλλά εντύπωση προκαλεί η ωριμότητα που αντιμετωπίζουν την κατάσταση χωρίς εμπάθειες και συμπάθειες κάτι που κανονικά θα έπρεπε να έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Οι θέσεις χιλιάδων Ελληνορώσων είναι να διατηρηθεί ουδετερότητα από την Ελλάδα ώστε να έχει και τα οφέλη μίας καλής σχέσης με την Ρωσία αλλά και να μην έχει απέναντί της αύριο μεθαύριο και ουσιαστικά αλλά και διπλωματικά την Ρωσία που θα μπορούσε να εξωθήσει την Τουρκία σε επιπλέον προκλήσεις και βλέψεις που θα κάνουν μόνο κακό στην χώρα μας.

Ένα σημαντικό στοιχείο χιλιάδων Ελληνορώσων είναι το γεγονός ότι δεν τους επιτρέπετε πλέον να διαβάσουν τα κανάλια ενημέρωσης της Ρωσίας ενώ υποτήθεται ότι ζουν σε μη αυταρχικό καθεστώς.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που είναι ακόμα πιο θερμοί υποστηρικτές τις Ρωσίες και δείχνουν φρικαλέες εικόνες δολοφονιών εδώ και 8 χρόνια από ομάδες ναζιστικές στην Ουκρανία δικαιολογώντας την Ρωσική επίθεση.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img