Καταγγελία Βόμβα για μεγάλο πολιτικό πρόσωπο της Κεντρικής Μακεδονίας ψεύτικο εμβολιασμό

spot_imgspot_img

Μετά την αποκαλυπτική βόμβα που είχε ρίξει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Μπάμπης Κοροξενός έχει ξεκινήσει μία νέα υπόθεση για «μαϊμού» εμβολιασμού. Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης με τον «μαϊμού» εμβολιασμό είναι ένα μεγάλο πολιτικό πρόσωπο της Κεντρικής Μακεδονίας και ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Παντελιάδης.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Η πόλη της Θεσσαλονίκης το έχει τούμπανο και οι δημοσιογράφοι λόγο του ότι φοβούνται τις νομικές υποκινούμενες συνέπειες το κρατούν κρυφό καμάρι. Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό αφορά τον μεγάλο πολιτικό πρόσωπο που ο διοικητής του νοσοκομείου πήρε την ένεση για να την κάνει στο γραφείο του.

Επίσης ακούγεται εντός του κόμματος ότι η εισαγγελική έρευνα θα έχει καλή έκβαση και για τους δύο ωστόσο θα θέλαμε να σημειώσουμε δύο απλά πράγματα. Για ποιο λόγο δεν έχει διαταχθεί έλεγχος των καμερών ασφαλείας και για πιο λόγο δεν έχει γίνει εξέταση αντισωμάτων ακόμα; Αυτό μας κάνει να αμφιβάλουμε πάρα πολύ για την ορθότητα και την αμερόληπτη διαδικασία.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

Επίσης η έρευνα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα με έλεγχο αντισωμάτων διότι το κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών είχε απλώσει τα πλοκάμια του σε όλη την επικράτεια και δεν γνωρίζουμε πλέον ποιοι από τους πολιτικούς έχουν κάνει πραγματικά το εμβόλιο και ποιοι όχι.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img