Καταστηματάρχες δέρνουν διώχνουν και βρίζουν ανεμβολίαστους (Εικόνα)

spot_imgspot_img

Καζάνι που βράζει είναι η χώρα με την κοινωνία να είναι φανερό πλέον ότι είναι έτοιμη να σκάσει και να γίνει χείμαρρος. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την παταγώδη αποτυχία της και τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς που άλλη κυβέρνηση δεν είχε ποτέ στην ιστορία της χώρας ακόμα και στον πόλεμο. Συνεχίζει την ρητορική μίσους και διχασμού χωρίς κανένα σκοπό να προστατέψει πραγματικά τους πολίτες από την πανδημία.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Εδώ και αρκετές μέρες έχουν παρατηρηθεί αρκετά περιστατικά βίας από μπράβους της νύχτας που στο πλαίσιο ελέγχων διώχνουν με βίαιο τρόπο ανεμβολίαστους από τα μαγαζιά τους και ειδικά όσους προσπάθησαν να μπουν με δανεικό “πιστοποιητικό ελευθερίας”.

Οι ύβρης και ο στιγματισμός είναι συνεχόμενος και διαρκές αναφέρουν ακόμα και άνθρωποι μεγάλοι σε ηλικία λόγο του ότι δεν είναι εμβολιασμένοι. Δεν μας μιλάνε ευγενικά καν γιατί δεν είμαστε εμβολιασμένοι δηλώνουν άνθρωποί μεγαλύτερης ηλικίας.

Σήμερα αντικρίσαμε αυτή την ταμπέλα σε συνοικιακό φούρνο στην Θεσσαλονίκη που μεταξύ χιούμορ και αλήθειας ήθελε να δείξει την πραγματικότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Από την μία η χυδαιότητα της συμπροφοράς στου ανεμβολίαστους από την άλλη το αίσθημα παρανομίας για ένα καφέ λες και κάνουμε συναλλαγές ναρκωτικών και τέλος η βία που ασκείται στους πολίτες από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img