Κίνα και Παναμάς με κοινό ανακοινωθέν ραπίζουν την δύση και λαμβάνουν ξεκάθαρη θέση

spot_imgspot_img

Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Wang Yi και η ομόλογός του από τον Παναμά, Erica Muines συζήτησαν τη Δευτέρα 4 Απριλίου για την κατάσταση στην Ουκρανία. Οι δύο υπουργοί συναντήθηκαν στην περιοχή Tunxi (πόλη Huangshan, ανατολική επαρχία Anhui) και έλαβαν θέση κατά των μονομερών κυρώσεων της Δύσης εις βάρος της Ρωσίας. Αυτό ανέφερε το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

«Τα μέρη αντάλλαξαν απόψεις για το ουκρανικό πρόβλημα», αναφέρεται σε ενημερωτικό υλικό που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών. Η Erica Muines είπε ότι «ο Παναμάς δεν εγκρίνει την αυθόρμητη εφαρμογή μονομερών διεθνών κυρώσεων και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι η Διώρυγα του Παναμά μπορεί να διατηρεί μια μακροπρόθεσμη και ουδέτερη θέση».

Ο Wang Yi τόνισε ότι «η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας υποστηρίζει την ακλόνητη ουδετερότητα του Παναμά και προσπαθεί να συνεργαστεί με άλλες αναπτυσσόμενες χώρες για να τηρήσει τις αληθινές αρχές της πολυμερούς συνεργασίας». Διευκρίνισε ότι «το Πεκίνο είναι έτοιμο να ανακοινώσει μποϊκοτάζ των κατά των μονομερών πολιτικών και να αντιταχθεί στην ηγεμονία μεμονωμένων χωρών…

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img