Κινδυνεύουν με λουκέτο 1400 επιχειρήσεις και 6000 υπάλληλοι να πεινάσουν λόγο πολιτικής Μητσοτάκης κλείσιμο εμπορικών σχέσεων με Ρωσία

spot_imgspot_img

Φτωχαίνει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον βωμό να είναι τα καλά παιδιά σε Αμερική και Γερμανία. Περισσότερες από 1400 επιχειρήσεις έχουν εμπορικές σχέσεις με περισσότερο από το 80% του κύκλου εμπορίου τους να είναι στην Ρωσία.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αυτές οι ελληνικές επιχειρήσεις εδώ και 2 μήνες έχουν σχεδόν μηδενίσει την εμπορική τους δραστηριότητα εξ αιτίας των κυρώσεων που επέβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατά της Ρωσίας και των εμπορικών σχέσεων αλλά και των τραπεζικών αποθεμάτων.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είναι σε απόγνωση περισσότεροι από 6000 άνθρωποι που βρίσκονται στην ανεργία έμμεσα ή άμεσα χωρίς να διαφαίνεται κάποια θετική εξέλιξη γι αυτούς.

Μάλιστα η κυβέρνηση δεν έχει ενδιαφερθεί καθόλου για το ανθρωπιστικό κομμάτι των επιλογών της και σε δεκάδες email που έλαβε από ανθρώπους θεσμούς και επιχειρηματίες δεν έχει απαντήσει εδώ και 3 εβδομάδες τίποτα απολύτως αφήνοντας τους όλους στο σκοτάδι.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img