Κρεμάστηκε κύριε Μητσοτάκη και κύριε Άδωνι και δεν πέθανε από covid μετράει;

spot_imgspot_img

Σε απόγνωση βρίσκονται πλέον χιλιάδες μικροεπιχειρηματίες και καταστηματάρχες μετά από τόσους μήνες επιβεβλημένης απραξίας και αδράνειας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με υπουργό ανάπτυξης τον Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται ότι έχει εγκαταλείψει πλήρως τον επιχειρηματικό κόσμο στο έλεος τους. Τα χρέη πνίγουν τους πάντες οι υποχρεώσεις ανεβαίνουν στα ύψη χωρίς όριο και χωρίς καμία προστασίας προς την επιχείρηση και οι μόνοι ευνοούμενοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

Ο Γιώργος Καλέργης ήταν το τελευταίο θύμα της πολιτικής Μητσοτάκη και Άδωνι αλλά δεν ήταν από covid αλλά από την οικονομική απόγνωση που περιήλθε. Κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο του το μαγαζί. Πέρασε μία θηλιά από το λαιμό του και άφησε το σώμα του να πέσει με αποτέλεσμα να σπάσει ο αυχένας του και να πνιγεί μέσα στον χώρο που έφτιαξε με δικά του λεφτά για να βάλει όλα τα όνειρα της οικογένειάς του και τα δικά του.

Αυτή είναι η καλύτερη κάμερα ασφαλείας

Ο 64χρονος Γιώργος Καλέργης ήταν ιδιοκτήτη της καφετέριας Novel στην πόλη του Βόλου, επί της οδού Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, ο επιχειρηματίας, που αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες από την οικογένειά του και προς τούτο είχε ενημερωθεί και η Αστυνομία, βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του.

Οι επιχειρηματίες δυστυχώς φαίνεται πως ανήκουν σε έναν κατώτερο Θεό με τις αυτοκτονίες να καθημερινά να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο.

Δυστυχώς όμως τα θύματα αυτά δεν έχουν την ίδια επικοινωνιακή αξία γι αυτό τον λόγο δεν τα αναφέρει και κανείς.

Κύριοι Κρεμάστηκε από απόγνωση γιατί δεν ήξερε πως να φάει, πως να ταΐσει τα παιδιά του, πως θα πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Κύριοι Μητσοτάκη και Άδωνι αυτός μετράει για θύμα δικό σας και όχι του covid.

Αυτή είναι η καλύτερη κάμερα ασφαλείας

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img