Ξεκινάει η μεγάλη πείνα στην Ευρώπη η Ρωσία πέρασε την ποσόστωση σε προϊόντα τροφίμων

spot_imgspot_img

Σύμφωνα με το υπουργείο Γεωργίας της Ρωσίας. Από τις 15 Απριλίου, η Ρωσία θα εισαγάγει ποσόστωση για την εξαγωγή ηλιέλαιου ύψους 1,5 εκατ. τόνων, από την 1η Απριλίου θα επιβληθεί απαγόρευση της προμήθειας ηλίανθου και ελαιοκράμβης στο εξωτερικό.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Προτάθηκε επίσης η εισαγωγή ποσοστώσεων για την εξαγωγή πίτας/υπολειμμάτων από την εξαγωγή φυτικών λιπών και ελαίων ύψους 700 χιλ. τόνων.
Οι ποσοστώσεις για λάδι και πίτα/υπολείμματα από την εξαγωγή φυτικών λιπών και ελαίων θα ισχύουν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2022.

Η κατανομή τους μεταξύ των παραγωγών θα καθορίζεται βάσει ιστορικών δικαιωμάτων. Η απαγόρευση εξαγωγής ηλίανθου και ελαιοκράμβης θα ισχύει επίσης έως τις 31 Αυγούστου.

Επιπλέον, προτάθηκε να περιοριστεί ο αριθμός των σημείων ελέγχου μέσω των οποίων είναι δυνατή η εξαγωγή προϊόντων ελαίου.
Για πίτα/υπολείμματα σόγιας από την εξαγωγή φυτικών λιπών και ελαίων, προτείνεται να διατηρηθεί μόνο το θαλάσσιο σημείο ελέγχου στην περιοχή του Καλίνινγκραντ, για την σόγια τα σημεία ελέγχου στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια της Άπω Ανατολής.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img