Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή: Aνεμογεννήτριες θα μπουν και μάλιστα πολλές – Οι φωτιές μπαίνουν από αυτούς που δεν θέλουν τις ανεμογεννήτριες (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Ανεμογεννήτριες θα μπουν και μάλιστα άμεσα ότι και να γίνει σύμφωνα με τον λόγο του πρωθυπουργού στην Βουλή. Όχι μόνο θα μπούν αλλά έκανε και λόγο για δέσμευση της χώρας να παράγει 7 χιλ. μεγκαβάτ. Μάλιστα ως απάντηση στον πρόεδρο του μέρα 25 Γιάνη Βαρουφάκη είπε ότι τις φωτιές συμφέρει περισσότερο να τις έβαλαν αυτοί που δεν θέλουν τις ανεμογεννήτριες παρά η κυβέρνηση και άνθρωποι εντεταλμένοι στις υπηρεσίες της.

Μάλιστα είπε στο 3ο λεπτό ότι μη περιμένει κανείς ότι θα αναδασώσουμε 500 χιλιάδες στρέμματα.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

στο 4 λεπτό τονίζει με περίσσια αλαζονεία αλλά και ένταση ότι πρέπει να μπουν κάπου ανεμογεννήτριες 4 περισσότερες από ότι έχει μέχρι σήμερα όλη η χώρα και μάλιστα τονίζει ότι θα μπούν αφήνοντας το υπονοούμενο ότι θα μπουν ότι και να γίνει.

Στο 6 λεπτό ο πρωθυπουργός λέει στον Γιάννη Βαρουφάκη ότι συμφέρον να κάψουν τα δάση και κατά συνέπεια την Εύβοια έχουν αυτοί που δεν θέλουν τις ανεμογεννήτριες.

Προφανώς εμείς τα συμπεράσματα που βγάζουμε είναι ότι τα λεφτά είναι πάρα πολλά και συνεπώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ετοιμαστείτε να γεμίσετε ανεμογεννήτριες στην Εύβοια και σε κάθε δάσος που καίγεται.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img