Κυβερνητική διαρροή – Έρχεται νέο Lock Down μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου και θα πάει για 3 μήνες

spot_imgspot_img

Μία διαρροή από μεγάλο κυβερνητικό στέλεχος έρχεται να ταράξει τα νερά και πάλι της νέας κανονικότητας που βιώνουν οι επιχειρήσεις. Εδώ και αρκετές ημέρες έχει χτιστεί εσκεμμένα μία επικοινωνιακή εικόνα βελτίωσης με αποτέλεσμα αυτό να άνοιξε την αγορά έστω και μερικώς με αρκετούς περιορισμούς.

Δείτε εδώ το πιο Luxury sex shop που ήρθε και στην Ελλάδα με τα πιο φθηνά πολυτελή ερωτικά παιχνίδια με την μεγαλύτερη ποικιλία

Μετά όμως από μόλις δύο εβδομάδες τα κρούσματα άρχισαν πάλι να αυξάνονται και μάλιστα ραγδαία εχθές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανησυχεί ιδιαίτερα τους ειδικούς αλλά και την κυβέρνηση που βλέπει ότι δεν μπορεί να αποφύγει ένα τρίτο lock down. Πράγμα όμως που δεν το θέλει καθόλου, και οι λόγοι είναι αρκετοί. Από την μία το βάρος της οικονομικής ζημίας αρχίζει και πνίγει την χώρα και δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά πλέον κανένα. Από την άλλη βλέπει απώλειες σε τυχών εκλογές και μαζί με όλα αυτά βλέπει και την Ευρωπαική στήριξη να χωλαίνει.

Μαζί με τα παραπάνω προβλήματα υπάρχει και το πρόβλημα με μεγάλο μερίδιο πολιτών που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο αλλά και με την έλλειψη των εμβολίων.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το επικοινωνιακό κόστος αλλά και με σύμμαχο τα μεγάλα ΜΜΕ ετοιμάζουν το επόμενο Lock Down που θα είναι και το μεγαλύτερο από όλα τα προηγούμενα. Σύμφωνα με μεγάλα κυβερνητικά στελέχη το τρίτο Lock Down ήδη ετοιμάζεται και κατά πάσα πιθανότητα θα εφαρμοστεί στις 10 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τέλος Μάϊου ώστε να καλύψουν τις εξορμήσεις του Πάσχα αλλά και των ενδιάμεσων εορτών.

Δείτε εδώ το πιο Luxury sex shop που ήρθε και στην Ελλάδα με τα πιο φθηνά πολυτελή ερωτικά παιχνίδια με την μεγαλύτερη ποικιλία

Η επικοινωνιακός μανδύας για το τρίτο Lock Down ήδη έχει ξεκινήσει να εφαρμόζετε από τα μεγάλα ΜΜΕ στην τηλεόραση και να προτάσσουν και πάλι την ατομική ευθύνη των πολιτών. Κρύβοντας την πολιτική ανικανότητα και την κρατική σαπίλα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img