Μας έβαλε στον πόλεμο για τα καλά ο Μητσοτάκης και δεν έχουν επιστροφή οι αποφάσεις του – Στέλνει κι άλλα όπλα και εφόδια για να σκοτώσουν Ρώσους στρατιώτες

spot_imgspot_img

Ξεκάθαρα πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβερνητική του παρέα έχουν θέσει ην χώρα μας και τον λαό της στο κάδρο των εχθρών της Ρωσίας και επισήμως πλέον διά στόματος Ζαχάροβα. Που ξεκαθάρισε ότι οι χώρες που στέλνουν στρατιωτικό υλικό είναι εχθροί της Ρωσίας.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Σήμερα η Ελληνική κυβέρνηση λειτουργεί και πάλι σαν θυσία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ απέναντι στην Ρωσία στέλνοντας ακόμα δύο C-130 γεμάτα με Καλάσνικοφ AK-47 στην Πολωνία με σκοπό να φτάσουν στην Ουκρανία και να στραφούν κατά του Ρωσικού στρατού.

Να σημειωθεί ότι τα ΑΚ-47 δεν είναι τα όπλα του Ουκρανικού στρατού αλλά μέχρι τώρα έχει παρατηρηθεί ότι τα χρησιμοποιούν παραστρατιωτικές μονάδες του Βολόντιμιρ Ζελένσκι για να σκοτώνουν Ρώσους στρατιώτες αλλά και πολίτες πολλές φορές που προσπαθούν να ξεφύγουν.

Παραστρατιωτικές μονάδες που ήδη αποτελούνται από αποφυλακισμένους εγκληματίες, στους οποίους δόθηκε χάρη με την προϋπόθεση να πολεμήσουν κατά των Ρώσων. Η απόφαση αυτή της Ελληνική κυβέρνησης Μητσοτάκη που θα είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για ότι συμβεί στην χώρα πλέον. Είναι άλλη μία εχθρική ενέργεια του Ελληνικού κράτους κατά της Ρωσίας, που φυσικά στο μέλλον θα το θυμηθεί.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img