Μας επιβάλλουν το εμβόλιο χωρίς να έχουμε δικαίωμα επιλογής ενώ ο CEO της Pfizer Αλμπέρ Μπουρλά που το έφτιαξε δεν έχει σκοπό να το κάνει (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Αυτή είναι η καλύτερη κάμερα ασφαλείας

Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τον περιβόητο εμβόλιο της Pfizer και τον τρόπο που θα επιβληθεί και θα γίνει στους Έλληνες πολίτες.

Το εμβόλιο σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη για μεγάλη μερίδα του Ελληνικού πληθυσμού θα είναι υποχρεωτικό και αν δεν δεχθούν να το κάνουν θα υπάρχουν κυρώσεις. Οι κατηγορίες που δεν θα έχουν δικαίωμα να αρνηθούν θα είναι οι υγειονομικοί υπάλληλοι, σώματα ασφαλείας, στρατός και εκπαιδευτικοί στο κάδρο τις τελευταίες ώρες μπαίνουν και τα παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 18 ετών χωρίς ωστόσο ακόμα να είναι σίγουρο το τελευταίο.

Σε σημερινή του δήλωση ο υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης είπε ότι κανένας πολίτης δεν θα έχει επιλογή στο εμβόλιο που θα λάβει και πως θα ου χορηγηθεί ότι εμβόλιο θέλουν οι ίδιοι εφόσον το προμηθευτούν.

Λίγες ώρες μετά μία δήλωση σοκ ήρθε από την συνέντευξη του CEO της Pfizer της εταιρείας που κατασκεύασε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού με την τεχνολογία Mrna που εισχωρεί στα ανθρώπινα κύτταρα. Ο Αλμπέρτο Μπουρλά είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη στο CNB ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο και παραδέχθηκε έμμεσα ότι κανένας από την εταιρεία Pfizer δεν έχει κάνει το εμβόλιο και δεν θέλει να πάρει την σειρά κανενός. Άρα δεν έχει κάνει το εμβόλιο και δεν έχει την πρόθεση να το κάνει μέχρι νεοτέρας. Μάλιστα για να δικαιολογήσει την στάση του είπε ότι είναι 59 ετών και είναι καλά στην υγεία του άρα δεν χρειάζεται να το κάνει.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από τις τελευταίες εξελίξεις οι αντιδράσεις είναι τεράστιες από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού που αναμένει στην σειρά για να δεχθεί το εμβόλιο.

Αυτή είναι η καλύτερη κάμερα ασφαλείας

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img