Αληθινή ιστορία: Mε έκανε παιχνιδάκι στα χέρια του και μου άρεσε πολύ με ένα δονούμενο εσώρουχο

spot_imgspot_img

Ονομάζομαι Στέλλα και ζω στην Αθήνα είμαι παντρεμένη εδώ και 8 χρόνια και έχω ένα παιδί 15 ετών είμαι 42 και έχω ένα σώμα αρκετά περιποιημένο και προσεγμένο καθώς γυμνάζομαι καθημερινά 2 ώρες σχεδόν. Δεν περίμενα ποτέ ότι ένα δονούμενο εσώρουχο θα μου χάριζε τέτοια συγκίνηση και ηδονή

Εδώ θα βρείτε το πιο LUXURY δονούμενο εσώρουχο που θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις

Κάποια στιγμή πριν 8 μήνες περίπου πριν γίνουν όλα αυτά με τον κορονοιό μία συνηθισμένη μέρα πήγα να πάρω τον υιό μου από την προπόνηση πυγμαχίας. Είχα καταλάβει εδώ και πολύ καιρό ότι ο προπονητής του που είναι γύρο στα 35 με θεωρούσε πολύ εντυπωσιακή και θελκτική γυναίκα αλλά δεν έδινα και μεγάλη σημασία. Η αλήθεια είναι ότι είχε φοβερό σώμα αλλά και πολύ φαντασία.

Μόλις φτάσαμε στο σπίτι ο υιός μου μου είπε ότι είχε ξεχάσει το κινητό του εκεί στα αποδυτήρια. Μιας και είμαστε σχετικά κοντά πετάχτηκα με το αμάξι να το πάρω με την ελπίδα απλά ότι θα προλάβω ανοιχτό το γυμναστήριο πριν κλείσει.

Εδώ θα βρείτε το πιο LUXURY δονούμενο εσώρουχο που θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις.

Μόλις μπήκα μέσα βρήκα τον Λάμπη να είναι στον υπολογιστή του στο γραφείου του και να κοιτάει στον υπολογιστή του το facebook και το instagram μου παίζοντας με τον εαυτό του. Ξαφνιάστηκα αρκετά και σοκαρίστηκα στην αρχή αλλά σκεπτόμενη μετά το περιστατικό και με δεδομένο όλο αυτό που έζησα μαζί του, ένιωθα πολύ κολακευμένη και πολύ γυναίκα.

Τότε ο Λάμπης και ίδιος ταράχθηκε αλλά δεν προσπάθησε να δικαιολογήσει το περιστατικό. Εκείνη την στιγμή με ένα πονηρό γελάκι και με ύφος ελαφρός μπλαζέ και γεμάτο υπονοούμενο του είπα με λεπτή θυλάκιά φωνή ” Ήρθα απλώς να πάρω το κινητό του Ζάχου το ξέχασε στα αποδυτήρια”.

Εδώ θα βρείτε το πιο LUXURY δονούμενο εσώρουχο που θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις

Τότε ο Λάμπης σηκώθηκε επάνω, γεμίζοντας το πλάνο μου, με το ζωγραφισμένο κορμί του και το “όπλο” του έξω έτοιμο και σε θέση βολής. Εκεί άρχισα να πιστεύω ότι θα με στριμώξει και δεν θα μπορέσω να αποφύγω τον βιασμό μου. Που ενδόμυχα μέσα μου επιθυμούσα κιόλας. Αλλά εκείνος γύρισε ελαφρός στο πλάι όχι ότι ήθελε να κρύψει κάτι και φόρεσε το παντελόνι του. Στην συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια και έφερε το κινητό. Λέγοντάς αν θέλω να βάλει ένα γρήγορο ποτάκι για να ξεχάσουμε το περιστατικό με ένα ελαφρύ γελάκι γεμάτο υπονοούμενα.

Φυσικά και αποδέχθηκα αλλά ήξερα ότι δεν είχα πολύ χρόνο και δεν ήθελα κιόλας να απατήσω τον γάμο μου. Πάνω στο χιούμορ και στην φιλική διάθεση που επικρατούσε σχολίασα το μέγεθος του λέγοντας ότι: Έχει αρκετά καλό μέγεθος και αρκετά καλή αναλογία πάχους. Αυτός κολακευμένος είπε ότι έχει περάσει πολλές ώρες με τα ερωτικά  παιχνίδια του όπως αυτό εδώ εξ αιτίας μου και βλέποντας του προσωπικούς λογαριασμούς μου σε facebook και instagram.

Εδώ θα βρείτε το πιο LUXURY δονούμενο εσώρουχο που θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις

Τότε κατάλαβα ότι άναβαν τα αίματα επικίνδυνα και πως υπήρχε κίνδυνος να χάσω τον έλεγχο και να βρεθώ σε περίεργες στάσεις μαζί του. Έτσι αποφάσισα να σηκωθώ για να φύγω. Εκείνη την στιγμή ο Λάμπης μου πρότεινε δύο πράγματα. Μου λέει αν θέλω να κάτσω εκεί και να απολαύσουμε την συνέχεια σαν να μη συνέβη ποτέ και να μην το επαναλάβουμε ποτέ ξανά. Η δεύτερη επιλογή ήταν να παίξουμε ένα παιχνίδι και αν δεν μου άρεσε να μην προχωρούσαμε στο επόμενο παιχνίδι το οποίο στο πρώτο στάδιο δεν θα είχε καθόλου επαφή.

Εγώ συμφώνησα στο δεύτερο αλλά δεν περίμενα ότι μετά θα πάθω εξάρτηση από το παιχνίδι και θα θέλω συνεχώς να με εξουσιάζει και να με κάνει παιχνιδάκι του. Τότε αυτός έβγαλε ένα δονούμενο εσώρουχο από μία ντουλάπα γεμάτη ερωτικά παιχνίδια το οποίο είχε ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο εμβέλειας περίπου 30 μέτρα. Μου είπε ότι πρέπει να το φοράω για 24 ώρες μόνο και να μη κάνω τίποτα άλλο εγώ από την μεριά αρκεί να μη το βγάλω καθόλου ποτέ στην διάρκεια των 24 ωρών.

Εδώ θα βρείτε το πιο LUXURY δονούμενο εσώρουχο που θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις

Με περίσσια αυτοπεποίθηση βάζω το εσώρουχο και φεύγω. Μόλις πάω σπίτι μου και αφού περνάει λίγο η ώρα ξαπλώνω για ύπνο μαζί με τον σύζυγό μου. Στο σημείο αυτό να σας πω ότι έχω έναν πολύ αγαπημένο γάμο αλλά σεξουαλικό λίγο ανιαρό. Ο σύζυγός παρόλο που είναι πολύ καλός πατέρας και σύζυγος και ανταποκρίνεστε πλήρως στις ερωτικές απαιτήσεις, δεν έχει φαντασία ώστε να εξελίσσουμε την σεξουαλικότητά μας διαρκώς. Συνεπώς είναι καλός αλλά αρκετά βαρετός στο κρεββάτι παρόλο που πιστεύει όπως πολύ άντρες ότι είναι τρομερός εραστής. Εδώ λοιπόν θέλω να πω σε όλους όσου νομίζουν ότι θα άλλαζαν τα φώτα σε μία γυναίκα, θέλω να σας ενημερώσω ότι χωρίς φαντασία και εγκεφαλική διέγερση το μόνο που θα κάνατε είναι να πατάτε τον διακόπτη στον on/off. Οπότε διαβάστε την συνέχει και θα καταλάβετε τη σημαίνει εγκεφαλική διέγερση.

Εδώ θα βρείτε το πιο LUXURY δονούμενο εσώρουχο που θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις

Έτσι λοιπόν εκείνη την στιγμή ένιωσα κάτι δονήσεις από το εσώρουχο αρκετά ισχυρές που με άναβαν σε απίστευτο βαθμό. Εκείνη την στιγμή είχα καταλάβει ότι ο Λάμπης ήταν κάπου κοντά στο σπίτι ή απ’έξω. Χωρίς καν να είναι εκεί , χωρίς καν να με αγγίζει με είχε φτάσει σε ένα σημείο διέγερσης τόσο μεγάλο που απλά τον ήθελα μέσα μου. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που ολοκλήρωσα στα μουγκά για να μη καταλάβει κάτι ο σύζυγός μου.

Εδώ θα βρείτε το πιο LUXURY δονούμενο εσώρουχο που θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις

Αυτό συνέβη και την επόμενη ημέρα στην δουλειά για τουλάχιστον 40 λεπτά. Εκεί κατάλαβα ότι κυριαρχούσε επάνω μου, όποτε αυτός ήθελε και κρατούσε την ηδονή μου στα χέρια του. Είχα γίνει ένα παιχνιδάκι στα χέρια του στην κυριολεξία.

Το βράδυ αφού πήγα να του δώσω το δονούμενο εσώρουχο του πίσω με έβαλε στα τέσσερα επάνω στο γραφείο του και μου έδειξε πως μπορεί να κυριαρχήσει ένας άντρας εγκεφαλικά επάνω σε μία εντυπωσιακή γυναίκα. Αυτό το επαναλάβαμε από τότε πολλές φορές με το σύζυγό μου να μην έχει καταλάβει ακόμα μέχρι σήμερα τίποτα.

Εδώ θα βρείτε το πιο LUXURY δονούμενο εσώρουχο που θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img