Μέτρο παράνοιας – Θα ρίχνουν πρόστιμο σε κουρεμένους ανεμβολίαστους στο δρόμο και θα τους κολλάνε και κόκκινο βραχιολάκι για 2 ημέρες

spot_imgspot_img

Σε ένα μέτρο πέραν από κάθε φαντασία σκέφτεται να προχωρήσει η κυβέρνηση Μητστοτάκη. Αφού έσπασε κάθε φράγμα ηθικής με τους νεκρούς στην χώρα μας να ξεπερνάνε τους 18.000. Αφού έσπασε και κάθε όριο αξιοκρατία και διαφάνειας με τα σκάνδαλα και τις κρατικές επιχορηγήσεις σε ΜΜΕ και κουμπάρους που δεν είχε προηγούμενο με την ενημέρωση στην Ελλάδα να γίνετε γραφείο τύπου της κυβέρνησης. Τώρα σπάει και κάθε όριο λογικής με ένα μέτρο τρέλας και απόλυτης παράνοιας.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Τα πρωτοπαλίκαρα της πιο ανίκανης κυβέρνησης από την μεταπολίτευση και μετά και με τους περισσότερους νεκρούς που υπήρχαν ποτέ έθεσαν ένα μέτρο προς εφαρμογής που μόνο στόχο έχει να τιμωρήσει τους Έλληνες και να τους στερήσει και το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.

Το μέτρο θα αφορά μόνο τους ανεμβολίαστους κουρεμένους που θα συναντάνε στο δρόμο οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Οι οποίοι θα διενεργούν επιτόπου ανακριτικό έλεγχο. Θα ρωτούν τον κουρεμένο πολίτη αν είναι εμβολιασμένος ή όχι. Αν ο πολίτης δεν διαθέτει “πιστοποιητικό ελευθερίας” τότε ο εκάστοτε ελεγκτής θα του ζητάει το ράπιντ, με τον πολίτη να υποχρεούται να το επιδείξει μαζί με την απόδειξη από το κομμωτήριο και να είναι εντός 48 ωρών. Αν ο πολίτης δεν διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα τότε ο ελεγκτής θα του κόβει το πρόστιμο των 300 ευρώ και θα του περνάει ένα κόκκινο βραχιολακι ώστε να τον διαπομπεύσει. Ο πολίτης θα είναι υποχρεωμένος να το φοράει για 2 ημέρες και θα βγαίνει με την επίδειξη του προστίμου σε αστυνομικό τμήμα και μόνο. Αν κάποιος παραλήψει το δεύτερο σκέλος του μέτρου τότε το πρόστιμο θα τριπλασιάζεται και θα εφαρμόζεται διοικητικά.

Μάλιστα αν ο πολίτης δεν διαθέτει την απόδειξη του κομμωτηρίου τότε ο ελεγκτής θα του επιβάλει και πρόστιμο για φοροδιαφυγή, γιατί θα θεωρείται ότι έχει κουρευτεί στο σπίτι του χωρίς απόδειξη και χωρίς ράπιντ.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Το πλάνο εφαρμογής αυτού του μέτρου έχει ήδη κατατεθεί όπως προαναφέραμε και αναμένεται να πάρει έγκριση από το νομικό συμβούλιο της κυβέρνησης για την άμεση εφαρμογή του μετά τις γιορτές.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img