Μητσοτάκη καίγεται η Ζάκυνθος – Οι φωτιές πιάνουν μέρα ή νύχτα τι λες – Μη περιμένεις να έρθει Ρώσικο αεροπλάνο να τις σβήσει έχουμε κάνει κυρώσεις

spot_imgspot_img

Ξεκίνησε και φέτος το κάψιμο της χώρας. Το έργο και η ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προστατέψει την Ελλάδα συνεχίζεται και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Πέρσι κάηκε όλη η Ελλάδα σχεδόν με την μεγαλύτερη έκταση που έχει καεί ποτέ στην χώρα μέχρι σήμερα.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Φέτος ξεκινήσαμε να καιγόμαστε από τον Απρίλιο και τρέμουν στην ιδέα κάτοικοι περιοχών που είναι κοντά σε δασώσεις περιοχές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του μοιάζουν απλά θεατές και μάλιστα να θυμίσουμε ότι φέτος δεν μπορεί να έρθει κανένα Ρώσικο αεροπλάνο να κάνει μεγάλες ρίψεις νερού διότι έχουμε επιβάλει κυρώσεις και δεν επιτρέπεται να πετάνε εντός ΕΕ.

Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο ενώ λόγω ώρας δεν πετάνε εναέρια μέσα. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στο χωριό του Κοιλιωμένου στη Ζάκυνθο. Το σημείο όπου καίει η πυρκαγιά είναι δύσβατο με πυκνή βλάστηση ενώ λόγω της ώρας δεν κατάφεραν να έρθουν τα εναέρια μέσα. Στην περιοχή του Κοιλιωμένου βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, με υδροφόρες των ΟΤΑ αλλά και ιδιωτικές και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το χωριό.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img