Κυριάκος Μητστοάκης σπρώχνει ΑΜΕΑ γιατί μπήκε μπροστά στο πλάνο του (ΒΙΝΤΕΟ)

spot_imgspot_img

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου που σκέφτεται για του ανθρώπους, είναι το χθεσινό βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη που σπρώχνει ΑΜΕΑ ο οποίος μπήκε μπροστά στο πλάνο του.

Μάλιστα ο Έλληνας πρωθυπουργός εκτός από τον χαρακτηριστικό μορφασμό που κάνει στο πρόσωπό του δείχνοντας την δυσφορία του για τον 26χρονο Κωνσταντίνο Ρόζη του έδωσε και μία σπρωξιά μπροστά στην κάμερα για να μη του κόψει την ομορφάδα, με κίνδυνο ο νεαρός να χάσει την ισορροπία του.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Η συνάντησή του είχε μόνο επικοινωνιακό σκοπό για να ενισχύσει ο Έλληνας πρωθυπουργός το προφίλ του εκμεταλλευόμενος για το βίντεο και φωτογραφίες τον 26χρονο Κωνσταντίνο Ρόζη κάνοντας κοινή επίσκεψη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του «Duo Day».

Το «Duo Day» είναι ένα πρόγραμμα της Ε.Ε. όπου για μια μέρα εταιρείες και δημόσιοι φορείς ανοίγουν τις πόρτες τους για άτομα με νοητική και συναισθηματική αναπηρία και στηρίζει την ομαλή ένταξη αυτών των ατόμων στην αγορά.

Η αδιαφορία και την προέδρου αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού είναι εμφανή στον τόνο και στα πρόσωπά τους και είναι ξεκάθαρο ότι μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα προς πολιτική εκμετάλλευση έχει η συγκεκριμένη συνάντηση χωρίς πραγματικά ενδιαφέρον των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ΑΜΕΑ στην χώρα μας.

Δείτε το βίντεο:

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img