Ο Ανεύθυνος και ανίκανος Μητσοτάκης ο απόλυτος υπεύθυνος για την Ακρίβεια και την φτώχεια και ο όχι ο Πούτιν – Κρύβεται με επικοινωνιακά κόλπα πίσω από την Ρωσική εισβολή

spot_imgspot_img

Εδώ και μήνες το μεγαλύτερο όπλο της Κυβέρνησης Μητστοτάκη είναι τα ΜΜΕ και ειδικά τα τηλεοπτικά κανάλια που κέρδισαν πακτωλό χρημάτων με απ ευθείας χρηματοδοτήσεις.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Θέλοντας έτσι να κρύψει την ανικανότητά του και την αναλγησία του αλλά και του δεκάδες νεκρούς που θρηνεί η χώρα όπως η οικογένεια που απανθρακώθηκε αγκαλιασμένη στην προσπάθεια της να ζεσταθεί. Είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για την οικονομική εξαθλίωση που βιώνει η χώρα μας, αυτός και τα στελέχη του που μοιάζουν περισσότερο με κλόουν παρά με υπουργούς.

‘Ετσι λοιπόν όλα τα ΜΜΕ της τηλεόρασης ενωμένα με μία φωνή προσπαθούν να σώσουν την επικοινωνιακή εικόνα του ανίκανου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ρίχνοντας την ευθύνη για την ακρίβεια στην εισβολή της Ρωσίας και όχι στην Καθεστωτική του θέση να μη μειώνει κανένα φόρο όπως όλη η ευρώπη.

Μάλιστα πολλές φορές στην επικοινωνιακή μάχη υπέρ του Κυριάκου Μητστοάκη πέφτουν και πρωτοπαλίκαρα του όπως ο Άρης προτοσάλτες που τρολάρει τον Ελληνικό λαό ή υπουργοί όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θανάσης Πλεύρης.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ωστόσο η απόλυτη ευθύνη για την ακρίβεια και την εξαθλίωση που βιώνει ο Έλληνας πολίτης είναι του ίδίου του πρωθυπουργού και την κυβερνητικής του παρέας που δεν έχουν μειώσει ούτε έναν φόρο που δεν έχουν δόσει ούτε κάν το επίδομα ενοικίου σωστά και λόγο του ενεργειακού μας αποκλεισμού με κλείσιμο των μανάδων ηλεκτροπαραγωγής του λιγνίτη ενώ είχε μπροστά του ακόμα 9 χρόνια να το κάνει.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img