Αποκάλυψη και ο δεύτερο μασκοφορεμένος ομιλητής του Ζελένσκι είναι ΝΑΖΙ και εξυμνεί το Αζόφ εντός της ελληνικής βουλής και ο Μητσοτάκης χειροκροτάει (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Ούτε ο χειρότερος φαρσέρ δεν θα είχε οργανώσει τέτοιο ρεζιλίκι διεθνώς. Όχι ένας αλλά και οι δύο ομιλητές τελικά του Βολοντιμίρ Ζελένσκι φαίνεται ότι είναι υποστηρικτές και μέλη του τάγματος ΑΖΟΦ και μάλιστα όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δεν διστάζουν να εξυμνήσουν το ναζιστικό αυτό μόρφωμα μέσα στην ελληνική βουλή. Το ναζιστικό τάγμα Αζόφ απέκτησε φωνή και εικόνα μάλιστα με εντολή Μητσοτάκη μέσα στην ελληνική βουλή.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Η Εθνική ξεφτίλα που βιώνει σήμερα ο Έλληνας πολίτης είναι τεράστιά και μάλιστα η χώρα μας με εντολή Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου έγινε το πλυντήριο του Ζελένσκι και του ναζιστικού τάγματος Αζόφ. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος ο Ζελένσκι δεν είπε ούτε λέξη για την Κύπρο ούτε λέξη για τις Τουρκικές προκλήσεις αντιθέτως όμως εκθειάζει την Τουρκία όπου βρεθεί και σταθεί.

Στο μέσον της ομιλίας του προς το ελληνικό κοινοβούλιο ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είπε τα εξής. «Μην ακούσετε μόνο εμένα, ακούστε δύο μαχητές που αυτή τη στιγμή “εν όπλοις αδελφοί” μάχονται μέσα στην Μαριούπολή. Eίναι δύο Ουκρανοί και Έλληνες και ένας εξ αυτών δεν μπορεί να δείξει το πρόσωπό του και θα φοράει μάσκα, νομίζω το καταλαβαίνετε, είναι Ελληνο-Ουκρανός ο ομιλητής.

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο πρώτα ο ναζί Μιχαήλ και μετά ο Αναστάσιος που από τα λεγόμενά του προκύπτει ότι είναι και αυτός πιστός στην ιδεολογία:

Δείτε την ομιλία του αλλά και το κείμενο που αποδεσμεύτηκε:

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img