Έρχονται νέα σκληρά μέτρα – Τέλος η σύνταξη σε ανεμβολίαστους άνω των 65 – και υποχρεωτικότητα σε αστυνομία και στρατό

spot_imgspot_img

Η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να εξοντώσει εντελώς τους ανεμβολίαστους και να τους ρίξει όλη την ευθύνη για την αποτυχημένη πολιτική που εφάρμοσε εδώ και τρία σχεδόν χρόνια. Ακόμα και τώρα αντί να μιμηθεί την Σουηδία την Δανία το Βέλγιο και άλλες χώρες που κέρδισαν την πανδημία με λογική και σύνεση η Ελληνική κυβέρνηση πολεμάει και χαρακτηρίζει εχθρούς της τους ανεμβολίαστους.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Ένα από τα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση τις επόμενες μέρες αν συνεχιστεί αυτή η ανοδική τάση στα κρούσματα είναι η υποχρεωτικότητα σε στρατό και αστυνομία και η εφαρμογή του μέτρου της αναστολής σε όσους δεν το κάνουν άμεσα.

Ένα δεύτερο μέτρο που αναμένεται να πάρει η κυβέρνηση μετά την υπόδειξη του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε που μάλωσε την κυβέρνηση και της κούνησε το δάχτυλο όπως κάνει καθημερινά και με τους πολίτες της Ελλάδας. Είναι να κοπεί η σύνταξη όσων δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και είναι από 65 ετών και άνω.

Δείτε επίσης: Η κάμερα ασφαλείας που έχει νοημοσύνη , ακολουθεί την κίνηση, μιλάει, ακούει,  και σας προστατεύει χωρίς έξοδα εγκατάστασής 

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img