Ο Άδωνις κουνάει το δάχτυλο και μαλώνει τους Θεσσαλονικείς – Οι κακομαθημένοι Θεσσαλονικείς φταίνε για την αύξηση των κρουσμάτων (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Σε μία διαδικτυακή συνέντευξη που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης εξιστόρησε μία ιστορία που ουδείς γνωρίζει κατά ποσό είναι αληθείς με εντελώς υποκειμενική προσέγγιση.

Το απόλυτο sex shop με την μεγαλύτερη ποικιλία τις καλύτερες τιμές και τα πιο luxury παιχνίδια

Φυσικά ο κυβερνητικός ρόλος του, αλλά και το δικαίωμα που έχει σε μονόλογο και όχι σε διάλογο κάνει τα λεγόμενά του δεδομένα.

Ο υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων που έχει το 100% της ευθύνης για την βύθιση της ελληνικής οικονομίας. Κουνάει το δάχτυλο στου Θεσσαλονικείς και του μαλώνει με μία υποκειμενικής προσέγγιση ιστορία. Μάλιστα ο κύριος Άδωνις δεν έμεινε εκεί αλλά έριξε ξεκάθαρα την ευθύνη στου κατοίκους της Θεσσαλονίκης και λέει ότι φταίει η συμπεριφορά τους.

Μάλιστα ο τρόπος που το λέει, αλλά και τονικότητά του στον λόγο του επιδεικνύει μία αντιπάθεια προς τον λαό της Θεσσαλονίκης. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ο στενός συνεργάτης τους στην Θεσσαλονίκη και fan boy του δημιούργησε σε ένα σαββατοκύριακο βιοτεχνία που παράγει μάσκες και έχει έρθει σε συμφωνία για να προμηθεύει το δημόσιο με απόλυτο καιροσκοπικό τρόπο αλλά και αρκετά περίεργο. Αλλά στην Ελλάδα ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό συνεπώς απλώς το αναφέρουμε.

Το απόλυτο sex shop με την μεγαλύτερη ποικιλία τις καλύτερες τιμές και τα πιο luxury παιχνίδια

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img