Ο Άδωνις στο Mega ισχυρίζεται ότι οι έμποροι λένε ψέματα για την πτώση τζίρου και δεν έπαθε ζημιά κανείς – Μάλιστα μας κάνει επίδειξη της ικανότητάς του για το πόσο καλός επιχειρηματίας είναι

spot_imgspot_img

Σε ένα κρεσέντο αυτοπροβολής και χυδαιότητας απέναντι σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες που βιώνουν την οικονομική ανέχεια εδώ και ένα χρόνο εξ αιτίας των αποφάσεών του ίδίου.

Αυτό είναι το πολυτελές sex shop με τις καλύτερες τιμές και την μεγαλύτερη ποικιλία

Σε πρωινή συνέντευξη που έδωσε στο Mega είπε στον δημοσιογράφο ότι οι Έμποροι δεν είχαν πτώση τόσο μεγάλοι. Υπονοώντας ότι οι έμποροι λένε ψέματα και δεν ισχύει το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Στην συνέχεια της συζήτησης θέλοντας να κρύψει την κυβερνητική ανικανότητα σε σύγκριση με άλλες χώρες όπως η Γερμανία για παράδειγμα που δίνει στους εμπόρους το 100% του χαμένου τζίρου τόνισε ότι η Ελλάδα διαχειριστικέ τέλεια στο οικονομικό σκέλος την πανδημία.

Φυσικά Άδωνις είναι αυτός και δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μη ζητήσει τις δοξασίες των Ελλήνων στο πρόσωπό του. Προβάλλοντας την επιχειρηματική του ιδιότητα και την δήθεν τεράστια ικανότητά του στο ότι ο ίδιος από πολύ παλιά πωλούσε βιβλία σε πάγκο και πως σήμερα δεν έχει ανάγκη τις επιστρεπτέες προκαταβολές που χαρίζει σύμφωνα με τον ίδιο τεράστια ευημερία στις επιχειρήσεις που λένε ψέματα.

Αυτό είναι το πολυτελές sex shop με τις καλύτερες τιμές και την μεγαλύτερη ποικιλία

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img