Ο επικίνδυνος Μητσοτάκης μας βάζει σε έναν πόλεμο που δεν μας αφορά ενεργά πλέον – Στέλνει πολεμικό υλικό στην Ουκρανία κατά της Ρωσία

spot_imgspot_img

Ήρθα η ώρα που πρέπει όλοι οι Έλληνες να θέσουν ένα ερώτημα στον εαυτό τους. Και το ερώτημα είναι πλέον. θέλω έναν πόλεμο στην αυλή μου; O Κυριάκος Μητσοτάκης με εντελώς ανεύθυνες κινήσεις από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα φέρνει πλέον το πόλεμο όλο και πιο κοντά στην Μεσόγειο, στην Κύπρο και σε άλλες περιοχές όπως η Θράκη.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η επικίνδυνη παρέα του αποφάσισε να στείλει πολεμικό και στρατιωτικό υλικό με 2 C-130 στην Πολωνία με σκοπό να φτάσουν στην Ουκρανία ώστε να χρησιμοποιηθούν κατά του Ρωσικού στρατού.

Η απόφαση αυτή βρίσκει αντίθετο το μεγαλύτερο πλήθος του Ελληνικού λαού που πλέον στα social media δεν διστάζουν να τον αποκαλούν επικίνδυνο, εντολοδόχο και υποτακτικό του ΝΑΤΟ και την ΕΕ και να του φωνάζουν παραιτήσου τώρα. Να σημειώσουμε ότι ο Ελληνικός λαός δεν έχει ερωτηθεί με κανένα τρόπο για αυτή την απόφασή του και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να εμπλακεί σε έναν πόλεμο που δεν το αφορά.

Η Ρωσική μεριά μετά την απόφαση αυτή σκέφτεται να αναγνωρίσει την Κύπρο ως ανεξάρτητο κράτος αλλά και την Ανατολική Θράκη ως Μουσουλμανική μειονότητα δίνοντας στην Τουρκία πανίσχυρα διπλωματικά χαρτιά σε διεθνές επίπεδο μετά τις κινήσεις Μητσοτάκη.

Πριν την απόφαση αυτή προηγήθηκε συνομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον ΝΑΤΟ και τον ΕΕ.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η Ελληνική ανακοίνωση λέει: «ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη στρατιωτική εικόνα στην Ουκρανία» και «με απόφασή του, η Ελλάδα ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ουκρανίας, σε συνεννόηση με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, τους εταίρους της στην Ε.Ε. και δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, αποστέλλει εντός της ημέρας, αμυντικό υλικό με 2 C-130 τα οποία θα αναχωρήσουν για την Πολωνία».

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img