Μετά την τεράστια νίκη του ο Ερντογάν θέλει να μας ταπεινώσει εντελώς – Με Navtex αδειάστε αυτά τα 6 νησιά τα θέλουμε

spot_imgspot_img

Με τις ευλογίες της ΕΕ και της Ελληνικής κυβέρνησης η Τουρκία συνεχίζει την κυριαρχική της επιδρομή στο Αιγαίο και στην Ανατολική μεσόγειο.

Το απόλυτο sex shop με την μεγαλύτερη ποικιλία τις καλύτερες τιμές και τα πιο luxury παιχνίδια

Σήμερα εξέδωσε μία ακόμα προκλητική Navtex με την οποία ουσιαστικά κάνει επίδειξη στην χώρα μας την διεθνή επιρροή που έχει έναντι της ελληνικής κυβέρνησης ακόμα και στην Ευρώπη.

Η Τουρκία ζητάει και επίσημα με Navtex πλέον την αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών και συγκεκριμένα των Σαμοθράκη, τη Λήμνο, τη Χίο, τη Σάμο, την Τήλο και τη Χάλκη και μάλιστα αναφέρει ότι η Ελλάδα παραβιάζει τόσο τη Συνθήκη της Λωζάνης όσο και τη Συνθήκη των Παρισίων.

Μετά την χθεσινή ήττα της χώρας από τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης Μητσοτάκη στην σύνοδο κορυφής της ΕΕ και την ταυτόχρονη τεράστια νίκη του Ερντογάν η Τουρκία κάνει ακόμα ποιο έντονη την παρουσία της στο Αιγαίο και την ταπεινωτικής πολιτική έναντι της χώρας μας.

Μάλιστα δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που περιγελούν την Ελλάδα αναφέροντας. Πως η χώρα που δεν είναι ικανή να επιβάλει κυρώσεις εναντίων μας μόνη παρακαλεί τους συμμάχους της να το κάνουν.

Το απόλυτο sex shop με την μεγαλύτερη ποικιλία τις καλύτερες τιμές και τα πιο luxury παιχνίδια

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι η Τουρκική ηγεσία έχει πει πολλάκις ότι οι εχθροί μας δεν είναι ικανοί να μας σταματήσουν διότι είναι σάπιοι εσωτερικά.

Δείτε τις Navtex:

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img