Ο Μητσοτάκης κατάφερε να τα χάσει όλα μέσα σε 2 μήνες – Διεθνή αναγνώριση Turkaegean -προσάρτηση κατεχόμενων στην Τουρκία και καταστροφή της Αυτοκρατορική Πύλη της Αγίας Σοφίας ηλικίας 1.400 ετών

spot_imgspot_img

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από τους πιο αγαπημένους πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα με τον ελληνικό πληθυσμό στο μεγαλύτερο ποσοστό του να του συγχωρεί όλες τις εθνικές ήττες.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Μόλις πριν ΄15 ημέρες η χώρα μας έχασε σε διεθνή και διπλωματικό επίπεδο την μεγαλύτερη έκταση που έχει χάσει ποτέ. Το Αιγαίο το ένα ενιαίο και αδιαίρετο Αιγαίο και φυσικά Ελληνικό έγινε με διεθνή αναγνώριση πλεόν TURKAEGEAN. Με λίγα λόγια όπως είχε γίνει και στην Μακεδονία με κυβέρνηση και τότε του Κωνσταντίνου Μητοστάκη μπήκε και ρίζωσε ο σπόρος της αμφισβήτησης των Ελληνικών δικαιωμάτων στην Μακεδονία και το πληρώσαμε λίγα χρόνια μετά με την κυβέρνηση Τσίπρα. Έτσι και τώρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη δόθηκε το δικαίωμα στην Τουρκία να χρησιμοποιεί τον όρο σε παγκόσμιο επίπεδο γεγονός που σημαίνει ότι μπήκε ο σπόρος της αμφισβήτησης και των διεκδικήσεων από του Τούρκους. Το μόνο που μένει να δούμε ποιος πρωθυπουργός και πότε θα είναι αυτός που θα φορτωθεί την εθνική ήττα Μητσοτάκη του 2022.

Μόλις πριν από 4 ημέρες διπλωματικές πηγές αλλά και διεθνής τύπος οργιάζει ότι η Τουρκία εντός του 2022 θα θέσει θέμα προσάρτησης των κατεχόμενων της Κύρπου στην Τουρκία και θα λήξει με τον χειρότερο τρόπο το Κυπριακό μια για πάντα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ασχοληθεί ούτε μία στιγμή με το θέμα και οι ελληνικές διπλωματικές αρχές έχουν αφήσει την Τουρκία να κάνει ότι θέλει σε διεθνή επίπεδο.

Τέλος σήμερα η Τουρκία Σάλο αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν πως η Αυτοκρατορική Πύλης της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, η οποία μετρά 1.400 χρόνια ιστορίας έχει καταστραφεί.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο κανείς Έλληνας δεν έκανε πορεία αντίδρασης για τις εθνικές ήττες και του κινήσεις προδοσίας που θα μπορούσε να κατηγορηθούν οποιοσδήποτε άλλον πρωθυπουργός από τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img