Οι Έλληνες προσκυνάν το Μητσοτάκη τους – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

spot_imgspot_img

Κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη της κυβέρνησης με τα αποτελέσματα των νέων δημοσκοπήσεων. Παρόλα τα υποχρεωτικά μέτρα για τον εμβολιασμό, την διαχείριση στις φωτιές , την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και τον κοινωνικό διαχωρισμό παραμένει πρώτο κόμμα με πολλές μονάδες διαφοράς από τον ΣΥΡΙΖΑ και με απώλειες μόλις 3% από την προηγούμενη δημοσκόπηση. Διατηρώντας έτσι το δικαίωμα της αυτοδυναμίας.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

Η έκπληξη ωστόσο έγκειται στο ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παραμένει σταθερό παρουσιάζοντας, μάλιστα, με μία ελαφριά «υποχώρηση», κάτι που σημαίνει πως δε φαίνεται να έχει κερδίσει μία δυναμική ανόδου μετά τις πυρκαγιές.

Από την άλλη, αυτή την εντύπωση δείχνει να έχει καταφέρει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΚΚΕ, το οποίο όχι μόνο κρατάει τα εκλογικά του ποσοστά αλλά έχει μία εμφανή δυναμική προς τα πάνω μέσα στην κρίση μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Το κόμμα που φαίνεται ότι προκαλεί έκπληξη είναι το κόμμα του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη “Έλληνες για την πατρίδα” που οριακά δείχνει να μπαίνει στην βουλή.

Δείτε επίσης αυτό είναι το κουτί που σας δίνει την δυνατότητα να τα δείτε όλα δωρεάν!

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img