Οι Ρώσοι ετοιμάζονται να χτυπήσουν και καταστρέψουν το κομβόι όπλων στην Ουκρανία και την Ελληνική βοήθεια. Και επίσημα εχθροί τελικά λόγο Μητσοτάκη

spot_imgspot_img

Μετά από την ξεκάθαρη θέση την Ρωσίας ότι όποιος στείλει στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία είναι εχθρός της Ρωσίας και θα δεχθεί αντίποινα. Η ανισυχία στην χώρα μας είναι μεγάλη όπως και σε άλλες χώρες που επέλεξαν να εκτελέσουν τις Ευρωπαϊκές και Νατοϊκές εντολές αδιαφορώντας για τα εθνικά τους συμφέροντα με ανεύθυνη στάση των ηγετών τους όπως του Κυριάκου Μητσοτάκη. Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα δεν τηρήθηκαν καν τα προτώκολα που ορίζει μία τέτοια κατάσταση με την απόφαση αποστολής όπλων να είναι προσωπική απόφαση Μητσοτάκη.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Δεν πέρασε ποτέ από την Βουλή προς συζήτηση με την αιτιολογία κατεπείγοντος και δεν είχε συγκροτηθεί ΚΥΣΕΑ.

Σήμερα λοιπόν η Ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες κάνουν αναφορά ότι το Ελληνικό κονβόι θα χτυπηθεί από Ρώσους για να κατηγορηθούν οι Ουκρανοί.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Ονισένκο, δημοσιογράφος και ανταποκριτής στο Κίεβο, αυτή η πληροφορία μεταδίδεται από ουκρανικά κανάλια Τelegram, που λαμβάνουν πληροφορίες από υπηρεσίες ασφαλείας.

«Στόχος είναι να κατηγορηθεί το Αζόφ και να μειωθεί η μαζικότητα της υποστήριξης της Ουκρανίας», αναφέρει χαρακτηριστικά. Εδώ λοιπόν τα ερωτήματα που προκύπτουν τελικά είναι πολλά. Με το βασικότερο. Τελικά υπάρχουν παραστρατιωτικές ομάδες στην Ουκρανία; Τι σκοπό εξυπηρετούν; Ποιους βοηθάει η Ελλάδα;

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img