Το ισχυρότερο πλήγμα και την μεγαλύτερη ήττα δέχτηκε η χώρα μας και στην σύνοδο κορυφής από την Τουρκία. Αν και ήταν απολύτως αναμενόμενο το αποτέλεσμα με τις πληροφορίες από όλο τον κόσμο να ήταν ξεκάθαρες μέχρι και εχθές κάποιοι σήμερα έπεσαν από τα σύννεφα με το αποτέλεσμα της συνόδου κορυφής της ΕΕ.
To απόλυτο σεξουαλικό παιχνίδι ειδικά για άντρες θα το βρείτε εδώ στο πιο Luxury sex shop.
Το ελληνικό αίτημα έπεσε στην κυριολεξία στον κενό και η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε παταγωδώς να θέσει έστω και στο ελάχιστο όρια στην Τουρκικη προκλητικότητα. Αντιθέτως η Ελλάδα έπεσε νοκ ούτ στο διπλωματικό καναβάτσο και μάλιστα χωρίς αισθήσεις από τα ισχυρά χτυπήματα της Τουρκίας.
Καιρό τώρα γράφουμε εμείς εδώ στο scoops ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμία απολύτως επιρροή στην ΕΕ και δεν μπορεί να υπερασπιστή ούτε στο ελάχιστον την εθνική κυριαρχία της χώρας. Μάλιστα είχαμε αναφέρει σε πολλά παλιότερα άρθρα ότι η Ελληνική διπλωματία και η ελληνική κυβέρνηση με την συμπεριφορά της και τις κινήσεις της έχει αποδεχθεί πλήρως όλα τα αιτήματα της Τουρκίας.
Το μόνο πράγμα που φαίνεται ότι απασχολεί την ελληνική κυβέρνηση είναι η εσωτερική λαϊκή επικοινωνιακή κατανάλωσή εντός της ελληνική επικράτειας των θεμάτων που θέλει μέσω των μεγάλων ΜΜΕ που μήνες τώρα έλεγαν πως η Ευρώπη είναι ένα βήμα πριν τις κυρώσεις και άλλες τέτοιες μπούρδες. Αν και πολύ έχουν πέσει από τα σύννεφα σήμερα από την απόφαση της ΕΕ να αφήσει την Τουρκία ατιμώρητη να αλωνίζει στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, για εμάς ήταν εξαρχής αναμενόμενο το αποτέλεσμα διότι εμείς είμαστε από τα λίγα ανεξάρτητα μέσα ΜΜΕ που δεν είναι χρηματοδοτούμενο από την ελληνική κυβέρνηση και του μηχανισμού της δίνοντας τις ειδήσεις αλά κάρτ.
To απόλυτο σεξουαλικό παιχνίδι ειδικά για άντρες θα το βρείτε εδώ στο πιο Luxury sex shop.
Η ΕΕ αποφάσισε ότι οι κυρώσεις αν τεθούν σε συζήτηση ποτέ θα ξεκινήσουν με διαπραγματεύσεις για αυτό από τον Μάιου ΤΟΥ 2021 και η μέχρι τώρα συμπεριφορά της Τουρκία δεν είναι προκλητική αλλά είναι στα πλαίσια που δικαιούται.