Ουκρανή Δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τον Μπόρις Τζόνσος – Είσαι υποκριτής και δειλός λες ψέματα (BINTEO)

spot_imgspot_img

Γκρέμισε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όλο το αφήγημα του κωμικού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον η Ουκρανή δημοσιογράφος Ντάρια Καλενιούκ με λίγες απλές ερωτήσεις που τον έκαναν να μη μπορεί να απαντήσει. Τον είπε χέστη, ψεύτη και υποκριτή μέσα στο πρόσωπό του και αυτός απλά κοιτούσε και στο τέλος απλά είπε ότι δεν θα επέμβει στρατιωτικά.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η Ουκρανή δημοσιογράφος κατηγόρησε τον Τζόνσον ότι φοβάται να υπερασπιστεί τον ουκρανικό λαό κι ότι τα γυναικόπαιδα δέχονται πυρά, επειδή το ΝΑΤΟ δεν επιβάλλει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.«Δεν έρχεστε στο Κίεβο πρωθυπουργέ… γιατί φοβάστε», είπε η Ντάρια προσθέτοντας ότι μπορεί το ΝΑΤΟ να ήθελε να αποφύγει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτός έχει «ήδη ξεκινήσει».

Επίσης έκανε αναφορά στην υποκρισία του Βρετανού Πρωθυπουργού και τον χαρακτήρισε υποκριτή γιατί δεν ανοίγει τα σύνορά του και τα κρατάει κλειστά στον Ουκρανικό λαό.

Η Ουκρανή δημοσιογράφος κατέχει τη θέση της εκτελεστικής διευθύντριας της οργάνωσης της κοινωνίας των πολιτών του Κέντρου Δράσης κατά της Διαφθοράς.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η ίδια όπως είπε, εγκατέλειψε πρόσφατα τα ουκρανικά σύνορα επισημαίνοντας ότι η οικογένειά και οι φίλοι της βρίσκονται ακόμα εκεί.«Ο λαός της Ουκρανίας ζητά απεγνωσμένα το δικαίωμα της προστασίας του ουρανού του, ζητάμε μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων. Ποια είναι η εναλλακτική λύση για τη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων; Το ΝΑΤΟ δεν είναι διατεθειμένο να αμυνθεί, γιατί το ΝΑΤΟ φοβάται τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτός έχει ήδη ξεκινήσει και τα παιδιά της Ουκρανίας είναι αυτά που δέχονται ρωσικά πυρά. Μιλάτε για περισσότερες κυρώσεις, Πρωθυπουργέ, αλλά ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν έχει τιμωρηθεί, είναι στο Λονδίνο, τα παιδιά του δεν είναι στους βομβαρδισμούς, τα παιδιά του βρίσκονται στο Λονδίνο. Τα παιδιά του Πούτιν βρίσκονται στην Ολλανδία, στη Γερμανία, σε επαύλεις», πρόσθεσε η Ντάρια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img