Πάει σε εκλογές ο Μητσοτάκης το καλοκαίρι και μετά υποχρεωτικό σε όλους και σε παιδιά αλλιώς εκτός σχολείων όσα δεν το κάνουν

spot_imgspot_img

Σε ένα σχεδιασμό πολύ έξυπνο και πονηρό με απώτερο σκοπό τον γενικό και υποχρεωτικό εμβολιασμό προς όλους θα επανέλθει η Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε εσωτερικές συζητήσεις με υψηλά στελέχη του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και κυρίως η επικοινωνιακή του ομάδα κατέθεσε το γενικό πλάνο που θα κινηθούν όσο αφορά την δέσμευσή του στις φαρμακευτικές εταιρείες για γενικό εμβολιασμό του πληθυσμού.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Βλέποντας λοιπόν τις δημοσκοπήσεις και με δεδομένο ότι διατηρεί ακόμα και σήμερα την πρώτη θέση ελαφρώς κάτω από τα όρια της αυτοδυναμίας με το ΣΥΡΙΖΑ να μοιάζει ανήμπορο να κάνει αντιπολίτευση και το ΚΙΝΑΛ να ζητάει συγκυβέρνηση και με μόνο ουσιαστικό αντιπολιτευτικό κόμμα τους “Έλληνες για την πατρίδα” του Ηλία Κασιδιάρη που έχει αυξήσει τα ποσοστά του 300% παρόλο που είναι φιμωμένο και βρίσκετε φυλακή για ρητορική μίσους ενώ έχει αθωωθεί από την δική της Χρυσής Αυγής. Έχει σχεδιάσει ενά πολύ καλό πλάνο που ουσιαστικά θα στριμώξει του Έλληνες ψηφοφόρους και θα τους φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων.

Το πλάνο όπως προτάθηκε από τους επικοινωνιολόγους είναι να οδηγηθούν το καλοκαίρι σε εκλογές με την πανδημία να δείχνει το καλό της πρόσωπο και την κυβέρνηση να διατυμπανίζει ότι την ανέκοψε και τα κατάφερε τελικά. Ασχέτως των 25.000 νεκρών και ασχέτως που είμαστε η 5 χώρα σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό μας. Διατηρώντας την πρώτη θέση και να πάει στην συνέχεια σε μία συγκυβέρνηση εθνικού σκοπού με ΚΙΝΑΛ φέρνοντας ύστερα και άμεσα πριν την επόμενη έξαρση της πανδημίας αν υπάρξει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους κάθετα χωρίς κανένα όριο ακόμα και σε παιδιά. Μάλιστα έχει σκοπό να εντάξει και το εμβόλιο στο βιβλιάριο υγείας ως βασικό εμβόλιο που αν ένα παιδί δεν το κάνει δεν θα του επιτρέπεται η είσοδός του στο σχολείο όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα εμβόλια.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img