Παγώνουν οικογένειες στην Ελλάδα του 2021 με αυξήσεις μέχρι και 150% σε αέριο και ρεύμα- Μητσοτάκη ακούς; ή φταίνε οι ανεμβολίαστοι και εδώ

spot_imgspot_img

Ακόμα ένα κυβερνητικό ψέμα σε συνεργασία με τα ακριβοπληρωμένα ΜΜΕ κατέρρευσε με τους πρώτους λογαριασμούς αερίου και ρεύματος να έχουν ήδη φτάσει εδώ και 10 ημέρες. Όλη αυτή την διάρκεια η κυβέρνηση χέρι χέρι με τα κανάλια μας σέρβιραν ότι η καλή μας κυβέρνηση έχει ελέγξει την αύξηση και ο λογαριασμός δεν θα έχει μεγάλη αύξηση και θα έχει μόλις 2% διαφορά.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Εν τέλη ήδη οι πρώτοι λογαριασμοί ακόμα και σε κοινωνικά τιμολόγια οικονομικά ασθενέστερων έφτασαν 60% ακριβότερα ενώ σε κανονικά τιμολόγια μικρομεσαίων επιχειρήσεων άγγιξαν μέχρι και το 150% λόγο αναλογικής αύξησης έμμεσων φόρων που επίσης αυξήθηκαν.

Το αέριο είδε και αυτό σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος μία αύξηση γύρο στο 80% ενώ σε οικιακή χρήση η αναλογία το έκανε 72% ακριβότερο.

Εντεχνιέντως όλα τα κυβερνητικά και επιχορηγούμενα ΜΜΕ συνέχιζαν το ψέμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και μάλιστα λίγα από αυτά το συνεχίζουν ακόμα και σήμερα αναφέροντας αυξήσεις 2 εώς 7% και σε ειδικές περιπτώσεις αυξήσεις 20%.

Ακόμα μία κυβερνητική ανικανότητα στην πραγματική διαχείριση του προβλήματος φέρνει τους Έλληνες απέναντι με συνθήκες ακραίας φτώχιας σε επίπεδο Τουρκίας και Αφρικής. Μάλιστα σύμφωνα με εκτιμήσεις περισσότερες από 30.000 οικογένειες θα κρυώσουν τον χειμώνα διότι δεν έχουν την δυνατότητα να βάλουν θέρμανση στο σπίτι τους. Η κυβέρνηση όμως έχει μοναδικό σκοπό την επικοινωνιακή της εικόνα και όχι την ουσία τους προβλήματος.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img