Κορωνοϊός: Παραποίηση αριθμού νεκρών! – ΕΟΔΥ 3.472 – ΗΔΙΚΑ 1.682! Δεν απαντάει στην ερώτηση ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ (βιντεο)

spot_imgspot_img

Σε μία προσπάθεια να πείσει τους Έλληνες πολίτες για την ακρίβεια των μετρήσεων και την αξιόπιστη καταγραφή τους μπήκε ο καλά αμειβόμενος αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ και καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Το απόλυτο sex shop με την μεγαλύτερη ποικιλία τις καλύτερες τιμές και τα πιο luxury παιχνίδια

Σε εκπομπή του Open κλήθηκε να απαντήσει σε μία ερώτηση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Να σημειώσουμε ότι στην ενημέρωση της 11ης Δεκεμβρίου δύο κρατικοί οργανισμοί εμφάνισαν τα εξής στοιχεία: ΕΟΔΥ 3.472 θάνατοι, ΗΔΙΚΑ 1.682 θάνατοι! Για την ακρίβεια των μετρήσεων και την αιτιολόγηση της διαφοράς κλήθηκε να απαντήσει ο κύριος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Με την απάντηση να είναι απογοητευτική και να αμφισβητεί την νοημοσύνη των Ελλήνων. Είπε χαρακτηριστικά ότι είναι δύσκολο να φτιαχτεί ένα Μητρώο καταγραφής covid-19 μέσα σε 2 εβδομάδες. Προφανώς έχει την εντύπωση ότι μιλάει σε πολίτες που μόλις τώρα συνάντησαν την φωτιά ή την τεχνολογία. Να θυμίσουμε ότι ένα Μητρώο με μία Βάση δεδομένων και με συνδέσεις σε όλα τα νοσοκομεία μέσω cloud στήνετε σε μία μέρα το πολύ σε δύο. Να σημειώσουμε δεν απάντησε τελικώς γιατί προκύπτει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ δύο διαφορετικών υπηρεσιών του κράτους.

Δείτε την απάντησή του.

Το απόλυτο sex shop με την μεγαλύτερη ποικιλία τις καλύτερες τιμές και τα πιο luxury παιχνίδια

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img