Πέφτει το Κίεβο συνθηκολογεί και παραιτείται ο Ζελένσκι

spot_imgspot_img

Όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες ώρες θα λήξει η Ρωσική πολιορκία στην Ουκρανία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι να παραιτείται από τα αξιώματά του και να συλλαμβάνεται από τις Ρωσικές δυνάμεις για να μεταφερθεί για δίκη στην Ρωσία για εγκλήματα πολέμου και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά της μειονότητας των Ρωσόφωνων.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Σύμφωνα με διεθνή πληροφορίες από τον ξένο τύπο οι δύο πρόεδροι έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του Κιέβου και του Προέδρου Ζελένσκι υπό ασφυκτική πίεση των Ρωσικών στρατευμάτων που πραγματικά εξόντωσαν ολόκληρη την χώρα της Ουκρανίας μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Ήδη στην περιοχή του Κιέβου σύμφωνα με τον δήμαρχο του Κιέβου έχουν χτυπηθεί ο ηλεκτρικός σταθμός με αποτέλεσμα να είναι μία αποκλεισμένη πόλη περικυκλωμένη από Ρωσικά στρατεύματα και υπάρχουν πολλές εκρήξεις στις γύρο περιοχές.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οδομαχίες και μικροπολεμικής εχθροπραξίες στα περίχωρα από αυτονομιστές και από Εθνικιστές με τα Ρωσικά στρατεύματα να περιμένουν την εντολή για κατάληψη της Ουκρανικής πρωτεύουσας. Ειδικές δυνάμεις Spetsnaz έχουν περικυκλώνει την Ουκρανική βουλή και το στρατηγείο περιμένοντας και αυτή με την σειρά του την εντολή κατάληψης.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ουσιαστικά οι επόμενες ώρες έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα για την Ρωσία με τον Ουκρανό πρόεδρο να διαπραγματεύεται κυρίως μία ευνοϊκή μεταχείριση για την παράδοσή του.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img