Πέφτουν οι Ελληνικές σημαίες στα κεφάλια τους μέσα στην βουλή με αυτά τα αίσχη που βλέπουν (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Μέχρι και οι σημαίες δεν αντέχουν τα αίσχη που βλέπουν μέσα στην βουλή και πέφτουν στα κεφάλια τους. Μάλλον από ότι φαίνεται έπιασαν οι ευχές των Ελλήνων και άρχισε η βουλή να γκρεμίζεται επάνω τους.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αφού οι πολίτες της Ελλάδας κοιμούνται ύπνο βαθύ και αφήνουν όλους τους σαλτιμπάγκους εκεί μέσα να αλωνίζουν σαν να είναι τσιφλίκι τους η χώρα και σα να τους ανήκουν οι ζωές μας αποφάσισαν οι ίδιες οι σημαίες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Σήμερα στις 21-12-21 την στιγμή που συνεδρίαζε η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας για το πως θα μαγειρέψουν τα νέα δεδομένα για να εξυπηρετήσουν τους πολιτικούς τους σκοπούς και πάλι όπως πάντα. Έπεσε μία σημαία με μεταλλικό μάλιστα κοντάρι πάνω σε μία υπάλληλο της βουλής που μεταφέρθηκε στο ιατρείο της βουλής για προληπτικούς λόγους ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα δεν είχε τίποτα εν τέλη.

Το ατύχημα μάλιστα συνέβη τη στιγμή που ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, αναφερόταν στα εργατικά ατυχήματα, καθώς η Επιτροπή συνεδριάζει για να περάσουν από ακρόαση τα νέα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης της Επιθεώρησης Εργασίας.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img