Πήγε στην Βουλγαρία για να την παρακαλέσει να δεχθεί τα Σκόπια στην ΕΕ

spot_imgspot_img

Σε ένα ταξίδι fast track προέβη ο πρωθυπουργός της Ελλάδα Κυριάκος Μητσοτάκης εχθές αλλά κανένα μέσω και τηλεοπτικό κανάλι δεν είπε και δεν έδειξε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε αυτοπροσώπως στην Βουλγαρία για να παρακαλέσει τον Βούλγαρο πρωθυπουργό να άρει το Βέτο της Βουλγαρίας κατά της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξη της στην Ευρωπαική ένωση.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ναι καλά ακούσατε οι Βούλγαροι έχουν Βέτο κατά των Βόρειο Μακεδόνων και τους εμποδίζουν να ενταχθούν στην ΕΕ ενώ την ίδια στιγμή η χώρα μας παρακαλάει τους Βουλγάρους να την δεχθούν.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι βόρειοι γείτονές μας επιδεικνύουν μια πρωτοφανή περιφρόνηση των όρων της συμφωνίας που δεν τους αρέσουν, καθώς την παραβιάζουν ακόμη και στο ανώτατο επίπεδο. Ποιος, άλλωστε, μπορεί να ξεχάσει τις αναφορές του Ζόραν Ζάεφ σε νέτο σκέτο «Μακεδονία», του αρχηγού της αντιπολίτευσης που σε κάθε τόνο διακηρύττει ότι ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσει τον όρο «Βόρεια», καθώς και τα μύρια παραδείγματα των Σκοπιανών που παραβιάζουν τη συμφωνία σε κάθε επίπεδο, από Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι εκθέσεις προϊόντων σε χώρες της Ε.Ε.;

Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας και πλέον υπάρχει σε μία μικρή στήλη σε κάποια site μετά από καταγγελία του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές που κρατείτε ως πολιτικός κρατούμενος παρόλο που έχει αθωωθεί από την δική της Χρυσής Αυγής. Το πολιτικό σύστημα ωστόσο δημιουργήσε εκ νέου κατηγορητήριο αμέσως μετά με την κατηγορία της ρητορικής μίσους και έτσι κρατείτε επ αόριστο ώστε να μην έχει φωνή. Παρόλα αυτά η δημοσκοπήσεις τον δίνουν πάνω από 5% και φαίνεται πως ακόμα και από την φυλακή θα βρεθεί στα έδρανα της βουλής.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img