Πόρτα στην Ελλάδα από Ευρωπαϊκό συμβούλιο για κυρώσεις στην Τουρκία – Τεράστια διπλωματική ήττα για Ελλάδα

spot_imgspot_img

Τεράστια διπλωματική ήττα υπέστη η Ελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό συμβούλιο. Για ακόμη μία φορά η επικοινωνιακή προπαγάνδα της κυβέρνησης και των καναλιών που από ότι φαίνεται είναι 100% υποκινούμενα από αυτήν και έδιναν στον Ελληνικό λαό συνεχώς ψευδής πληροφορίες περί κυρώσεων ξεμπροστιάστηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

Αυτή είναι η κάμερα ασφαλείας που βοήθησε τον Θεσσαλονικιό να πιάσει τον κλέφτη του αυτοκινήτου του (Βίντεο)

Απορρίφθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το αίτημα Κ.Μητσοτάκη για κυρώσεις και εμπάργκο όπλων στη Τουρκία. Σύμφωνα με το προσχέδιο «το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καταδικάζει απερίφραστα τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων και αλληλεγγύη προς τους κατοίκους της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας».

To προσχέδιο συμπερασμάτων αποτελεί ένα σοκ για την ελληνική κυβέρνηση η οποία πίστευε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικά το Βερολίνο θα στεκόταν στο πλευρό της Ελλάδας και θα τη στήριζε στην προσπάθεια της να αμυνθεί στις τουρκικές επιδιώξεις αρπαγής της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και των πλούσιων κοιτασμάτων που περιέχονται σε αυτή, αλλά και αναχαίτησης των τουρκικών διεκδικήσεων σε ότι αφορά το αφοπλισμό των νησιών του αν Αιγαίου κλπ.

Αυτή είναι η κάμερα ασφαλείας που βοήθησε τον Θεσσαλονικιό να πιάσει τον κλέφτη του αυτοκινήτου του (Βίντεο)

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img