Πρωθυπουργός της πλάκας – Βγαίνει και λέει στους εμβολιασμένους ξανάψηφίστε με εγώ έκοψα το υπουργικό διάταγμα για τα rapid test

spot_imgspot_img

Σε μία επικίνδυνη κίνηση ακραίου λαϊκισμού, ανευθυνότητας με μοναδικό σκοπό την ψηφοθηρία από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Πριν λίγο ανακοίνωσε ο ίδιος ότι τελικά ήταν προσωπική του απόφαση να κόψει το υπουργικό διάταγμα που προέβλεπε ότι ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι θα πρέπει να κάνουν rapid test.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει ότι ήταν πρωπική του απόφαση με μοναδικό σκοπό να γίνει αρεστός στους εμβολιασμένους ώστε να διεκδικήσει και πάλι την ψήφο τους. Προσπαθεί με κάθε μέσω ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γαντζωθεί από την καρέκλα θυσιάζοντας ακόμα και ανθρώπινες ζωές. Την ίδια ώρα που οι ειδικοί λένε για γενικό Lock down ο ίδιος όχι μόνο δεν εφάρμοσε αυτή την φορά τα μέτρα όπως έχει ξανά κάνει και στο παρελθόν αλλά ακύρωσε πλέον μέτρα προστασίας που έχει ήδη αποφασίσει η κυβέρνησή του με φόβο το πολιτικό κόστος.

Το κουτί που σας δείχνει τα πάντα για πάντα δωρεάν ταινίες και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Έχουμε δει τέρατα τα τελευταία 3 χρόνια από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά αυτό είναι ακραία επικίνδυνο. Έχουμε δει να δίνουν με συνοπτικές διαδικασίες και φωτογραφικές αναθέσεις την πώληση μασκών σε ιδιαίτερους του Άδωνι Γεωργιάδη. Έχουμε δει να επιβάλει νόμους με μόνο σκοπό το πολιτικό κέρδος. Έχουμε δει να δίνονται εκατομμύρια σε καναλάρχες με πρόσχημα τον κορνοιό ώστε να έχει την εύνοιά τους και να τον προπαγανδίζουν κάθε μέρα. Έχουμε δει να εκτίθεται όλη η κυβέρνηση του με επιστημονικές έρευνες και να ζητάει να βυθιστούν στο σκοτάδι, Έχουμε δει να διώκονται άνθρωποι και επιστήμονες που έχουν άλλη άποψη επιστημονικά τεκμηριωμένη. Πλέον είδαμε τον ίδιο τον πρωθυπουργό να γίνετε επικίνδυνος ως προς την ζωή των πολιτών για λίγους ψήφους.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img