Ψεύτικη η φωτογραφία με το αποχαιρετισμού πατέρα παιδιού -Είναι 21 Φεβρουαρίου πριν το πόλεμο και φεύγει να σωθεί από Ουκρανούς φονιάδες

spot_imgspot_img

Σε έναν αγώνα προπαγάνδας και να κάνουν το άσπρο μαύρο προσπαθούν τα Ελληνικά ΜΜΕ με φωτογραφίες παλιότερες ακόμα και αν δείχνουν εκ διαμέτρου αντίθετα γεγονότα αρκεί να εξυπηρετήσουν τον σκοπό της επικοινωνιακής τους εικόνας και τις εντολές Μητσοτάκη.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε ένα πατέρα με το παιδί του. Αυτή την φωτογραφία την παίζουν όλη μέρα τα τηλεοπτικά ΜΜΕ αλλά και φιλομητσοτακικές ιστοσελίδες και λένε ότι ο πατέρας αποχαιρετάει το παιδί του για να πολεμήσει την Ρωσία υπέρ της Ουκρανίας.

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. Ο άνδρας είναι κάτοικος της πόλης Γκορλόβκα, η οποία ανήκει στην ελεγχόμενη από αυτονομιστές ναζιστές Ουκρανούς που δολοφονούσαν και ξεκλήριζαν οικογένειες ολόκληρες Ρωσόφωνων βιάζοντάς τους πρώτα μέσα στα σπίτι ατους. Ο συγκεκριμένος άντρας βρισκόταν στην περιφέρεια του Ντονέτσκ και έφυγε πριν ξεκινήσει η Ρωσική εισβολή για να σωθεί, όντως αποχαιρετάει την οικογένειά του, που μετακινείται στο Ροστόφ της Ρωσίας, στις 21 Φεβρουαρίου.

Δείτε παρακάτω την αληθινή απόδειξη

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img