Εξ αιτίας Μητσοτάκη οι Ρώσοι ετοιμάζονται να στείλουν βαρύ οπλισμό στην Τουρκία για εισβολή σε Ελληνικά νησιά – Ακυρώνονται κρατήσεις κατά χιλιάδες λόγο φόβου επεισοδίου

spot_imgspot_img

Τεντώνει επικίνδυνα το σχοινί μεταξύ Ελλάδα Τουρκίας. Με την Τουρκία να δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της και να λαμβάνει τεράστια στήριξη από την Ρωσική πλευρά εξ αιτίας των κινήσεων Μητσοτάκη και τον κάκιστο χειρισμό του στο Ουκρανικό ζήτημα.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έφερε την χώρα μας ένα βήμα πριν την εμπλοκή της σε πόλεμο με τις απερίσκεπτες κινήσεις του να στείλει βαρύ οπλισμό στην Ουκρανία ατ εντολή ΝΑΤΟ, Αμερικής και Γερμανίας. Από την άλλη ο καιροσκόπος Ερντογάν θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις σχέσεις του με την Ρωσία που είναι πιο ισχυρή από ποτέ οικονομικά και στρατιωτικά αλλά και την αδυναμία της χώρας μας στο διπλωματικό πεδίο.

Σύμφωνα με Ρωσικά δημοσιεύματα που έχουν κατακλίσει τον Ρωσικό τύπο η Ρωσία είναι διατεθειμένη να στείλει βαρύ οπλισμό στην Τουρκία ώστε αυτή να τα χρησιμοποιήσει κατά της χώρας σε μία ενδεχόμενη επίθεση στα ελληνικά νησιά μας. Μάλιστα εντώς των άρθρων όχι μόνο δείχνουν τις προθέσεις της Ρωσίας και τον διπλωματικό και συμμαχικό χάρτη πως πρόκειται να διαμορφωθεί αλλά υπάρχει και ένα εχθρικό κλίμα που κατονομάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του λέγοντας ότι στην Ουκρανία πεθαίνουν Ρώσοι στρατιώτες από Ελληνικά όπλα, το ίδιο θα κάνουμε εμείς όταν γίνει πόλεμος με την Τουρκία. Να σημειωθεί ότι γίνεται χρήση της Λέξης “όταν” και όχι “αν” γεγονός που δείχνουν ότι είναι βέβαιοι ότι αυτό θα γίνει κάποια στιγμή.

Εκτός από την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας μας αλλά και την διπλωματική μας αδυναμία με τις τραγικές κυβερνητικές μας κινήσεις. Υπάρχει ένα ακόμα αγκάθι που προκαλεί η Τουρκική προκλητικότητα και η κυβερνητική ανικανότητα και αυτό έχει να κάνει με τις κατά χιλιάδες ακυρώσεις που γίνονται στα Ελληνικά νησιά λόγο του φόβου που επικρατή σε μία ενδεχόμενη Ρωσική εισβολή.

Μπορείτε να δείτε εδώ την κάμερα που έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους ληστές της Θεσσαλονίκης.

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img