Ρουσφέτι Μητσοτάκη σε 4.000 παππάδες. Τώρα εξηγείται γιατί η εκκλησία της Ελλάδος έγινε παπαγαλάκι της κυβέρνησης

spot_imgspot_img

Ζούμε στην “χώρα των θαυμάτων” και πλέον βλέπουμε χυδαία πράγματα που γίνονται μπροστά μας χωρίς καμία ντροπή με καθεστωτικές μεθοδεύσεις από την ίδια την κυβέρνηση Μητσοτάκη και της παρέας του και φτάσαμε στο σημείο να μη μας κάνουν καν εντύπωση.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου η Εκκλησία της Ελλάδος ανακοίνωσε ότι στην 165ης Συνοδικής Περιόδο θα έχει καλεσμένο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός της χώρας θα ανακοινώσει την μονιμοποιήσει 4.000 παππάδων σε οργανικές θέσεις. Σημειώνεται ότι περίπου 10.000 κληρικοί μισθοδοτούνται σήμερα!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προφανώς θέλει στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής χειραγώγησης που ακολουθεί τα τελευταία 3 χρόνια με την χρηματοδότηση καναλιών μεγαλοδημοσιογράφων να κερδίσει και την εύνοια της εκκλησία που απ΄ ότι φαίνεται την έχει κερδίσει με το ανάλογο αντάλλαγμα.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση έχει στείλει στην ανεργία 9.000 υγειονομικούς που τους στερεί το δικαίωμα στην εργασία και χωρίς να λαμβάνουν τον μισθό τους και προσλαμβάνει 4.000 παππάδες. Έχει αφήσει ξεκρέμαστο το σύστημα υγείας θρηνώντας καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας ρίχνοντας το βάρος στην κοινωνία και όχι στα εγκληματικά λάθη που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει η ίδια.

Μάλλον η κυβέρνηση Μητστοτάκη λειτουργεί με καθεστωτικές λογικές και μας προορίζει όλους για τα νεκροταφεία και λέει να έχει παππάδες να μας θάψει τουλάχιστον. Ευχαριστούμε Μητσοτάκη κάτι είναι και αυτό.

Ο πιο φθηνός και τέλειος στολισμός για τα Χριστούγεννα που θα κάνει τους γείτονές σας να χαζεύουν το σπίτι σας από χιλιόμετρα.

Και κάπως έτσι

Οργιάζει το twitter
Σήμερα οργιάζει το twitter σχολιάζοντας τα σχέδια του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και ένα προκλητικό “δωράκι” στην Εκκλησία. Πρώτο trending είναι το #4.000_παπαδες με σχεδόν 7.000 tweets το πρωί του Σαββάτου. Παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά tweets για το πώς “υποδέχονται” οι χρήστες αυτή την εξέλιξη, ειδικά σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία και την εκπαίδευση:

spot_imgspot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_imgspot_img